Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології страв з м’яса для кафе загального типу(2024) Олексієнко, Олена ВікторівнаДокумент Розроблення технології салатів і вінегретів з метою розширення асортименту для кафе загального типу(2024) Ільченко, Дмитро ОлеговичДокумент Удосконалення технології десертних страв для кафе загального типу(2024) Помогаєва, Каріна ЕдуардівнаДокумент Удосконалення технології солодких збивних страв-мусів для кафе загального типу(2023) Бондар, Дар'я ОлегівнаДокумент Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного для кафе загального типу(2023) Сінькевич, Анастасія РоманівнаДокумент Аналіз сучасних способів подавання і оформлення основних страв в кафе загального типу(2023) Білинець, Христина ІгорівнаДокумент Розширення асортименту салатів та вінегретів для кафе загального типу(2022) Бойко, Ганна СергіївнаДокумент Удосконалення технології солодких жельованих страв для кафе загального типу(2022) Волощенко, Павло Геннадійович