Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
122 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології основних страв у лікувальному та дієтичному харчуванні для спеціалізованого ЗРГ(2024) Гончаренко, Максим ВікторовичДокумент Удосконалення технології перших страв з метою розширення асортименту для ресторану першого класу(2024) Медвєдєв, Єгор СергійовичДокумент Удосконалення технології холодних та гарячих закусок для ресторану вищого класу(2024) Карабельська, Яна ОлександрівнаДокумент Особливості технології м’ясних страв з використанням нетрадиційної сировини(2024) Скрипка, Денис ОлексійовичДокумент Технологія отримання гліколевої кислоти(2024) Ревіна, Ірина АнатоліївнаДокумент Документ Організація виробництва м'ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 9,4 т виробів за зміну у м.Рівне(2024) Затолюк, Наталія ВолодимирівнаДокумент Організація переробки птиці та впровадження лінії переробки кролів на птахокомбінаті в м. Івано-Франківськ(2024) Свердун, Антоніна ЯрославівнаДокумент Проєкт круп’яного заводу з переробки насіння гороху продуктивністю 120 т/добу(2024) Максименко, Ірина МиколаївнаДокумент Очищення стічних вод на ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат»(2024) Лешан, Михайло Юрійович