Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності для кафе-кондитерської(2023) Опанасенко, Діана ВалеріївнаДокумент Удосконалення технології кексів для кафе-кондитерської(2023) Єфименко, Ольга ІгорівнаДокумент Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для ресторану(2023) Кугай, Катерина ДмитрівнаДокумент Проект кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Вінниця(2023) Синюк, Юлія ВолодимирівнаДокумент Удосконалення технології заварного тіста для моно-кондитерської(2022) Кубрякова, Вікторія ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології виробів з прісного тіста для закусочної(2022) Безхмельніцина, Єлизавета СергіївнаДокумент Документ Проект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів в м. Тульчин Вінницької області(2020) Лавренюк, Аліна МиколаївнаДокумент Проєкт виробництва печива здобного, збагаченого гречаним борошном і порошком із кісточок винограду(2020) Діхтяр, Альбіна ЮріївнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва заварних тістечок «Іриска» на ТОВ «Київський БКК»(2020) Божко, Анастасія Юріївна