Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення робочого органу різання вовчка типу ФВП для подрібнення м’яса птиці(2024) Шкарупа, Володимир ВікторовичДокумент Організація переробки птиці та впровадження лінії переробки кролів на птахокомбінаті в м. Івано-Франківськ(2024) Свердун, Антоніна ЯрославівнаДокумент Впровадження відділення забою та переробки кролів у виробничому цеху ПрАТ «МХП»(2023) Руденко, Вячеслав ВалерійовичДокумент Організація переробки птиці у птахопереробному комплексі ТОВ «Вінницька птахофабрика», з впровадженням виробництва напівфабрикатів(2023) Оверченко, Софія ВалентинівнаДокумент Впровадження переробки індиків на птахокомбінаті потужністю 20,0 т м'яса птиці за зміну в м. Самбір(2023) Микитюк, Роман СтепановичДокумент Проект птахокомбінату потужністю 16,8 т м’яса птиці за зміну, з впровадженням переробки нехарчової сировини в м. Біла Церква(2023) Геращенко, Анастасія СергіївнаДокумент Проект птахокомбінату потужністю 16 тон м'яса птиці за зміну, з впровадженням переробки кролів(2023) Холоденко, Ганна ВікторівнаДокумент Впровадження переробки водоплавної птиці та цеху напівфабрикатів на ПрАТ «Миронівський хлібопродукт»(2022) Яцков, Володимир ОлександровичДокумент Організація забою та переробки птиці на птахокомбінаті потужністю 28,5 т м'яса за зміну, з впровадженням переробки 5,7 т водоплавної птиці(2022) Свириденко, Олександр СтаніславовичДокумент