Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
25 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка бродильно-формувального агрегату для виробництва булочних виробів продуктивністю 80 кг/год(2024) Білик, Ярослав ВолодимировичДокумент Розробка системи автоматизації процесу бродіння тіста(2023) Крещенко, Павло АнатолійовичДокумент Проект бродильного відділення пивзаводу потужністю 1,5 млн дал пива на рік з використанням диких дріжджів(2023) Гриценко, Олег МиколайовичДокумент Проект відділення виробництва білих столових сухих вин спеціального типу за кахетинською технологією потужністю 1,5 тис. т за сезон(2023) Степанченко, Ірина ОлександрівнаДокумент Документ Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 7 млн дал пива млн дал пива на рік з впровадженням інноваційних технологій(2023) Кузьменко, Анастасія МиколаївнаДокумент Розроблення ЗБФА з виробництва багетів для печі шириною поду 0,6 м(2022) Біда, Богдан ТарасовичДокумент Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 4,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією головного бродіння та доброджування пива(2022) Сокульський, Едуард ОлексійовичДокумент Проект цеху переробки винограду з виробництва червоних сухих витриманих вин із застосуванням сучасного обладнання потужністю 1,5 тис. т за сезон(2022) Вітковська, Ольга Валентинівна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »