Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
21 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого фільтрованого для ТОВ «Рівень ЛТД»(2024) Фінько, Артем ОлександровичДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва вермішелі довгої екстра для ТОВ «Київська макаронна фабрика»(2024) Базюченко, Катерина ДмитрівнаДокумент Удосконалення плану HACCP виробництва томатів консервованих на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»(2023) Зварич, Євгеній СергійовичДокумент Документ Удосконалення плану НАССР виробництва огірків маринованих для оператора ринку ТОВ «Віджи Продакшн»(2023) Ревуцький, Юрій ОлеговичДокумент Удосконалення плану НАССР для виробництва короткорізаних макаронних виробів для ТОВ «Київська макаронна фабрика»(2023) Мазанович, Тетяна ВалеріївнаДокумент Документ Удосконалення плану HACCP виробництва напою безалкогольного сильногазованого «Лимонад» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2023) Холоділіна, Олександра СтаніславівнаДокумент Удосконалення системи управління якістю виробництва пива напівтемного спеціального з екстрактом бузини для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2023) Д’якова, Тетяна ОлександрівнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва квасу «Старокиївський» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2023) Бежинець, Владислав Васильович
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »