Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Проєкт цеху молочних напоїв, збагачених насінням льону та кунжуту(2023) Шуба, Аліна МихайлівнаДокумент Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого пектином і болгарським перцем(2022) Загородня, Вікторія ІгорівнаДокумент Проєкт виробництва сиркового десерту, збагаченого порошком із чорної смородини(2022) Дячук, Ольга ВасилівнаДокумент Проєкт виробництва хліба пшеничного, збагаченого житньо-солодовим «Глофа-екстрактом» та порошком червоноплідної горобини(2022) Авдєєва, Поліна ВячеславівнаДокумент Проєкт виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого пшеничними висівками та морквяним пюре(2022) Медушевський, Дмитро СергійовичДокумент Документ Проект виробництва сиркового десерту, збагаченого концентратом білку сироватки, пюре банану, полуниці та горіхами(2020) Ткаченко, Анастасія АндріївнаДокумент Проєкт виробництва сироваткового напою оздоровчого призначення, збагаченого яблучним та грушевим соками(2020) Мещеряков, Андрій АндрійовичДокумент Проект виробництва зернових батончиків на основі вівсяних пластівців, збагачених курагою, волоськими горіхами та фундуком(2020) Коломієць, Інна Андріївна