Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Проєкт виробництва хліба житнього з використанням симбіотичної закваски та пюре пастернаку(2022) Оніщенко, Назар ІгоровичДокумент Проєкт виробництва житньго хліба оздоровчого призначення, збагаченого рослинними порошками(2021) Цикало, Діана ЮріївнаДокумент Проєкт виробництва йогурту з імуномодулюючими властивостями, збагаченого екстрактом ехінацеї пурпурової(2021) Скидан, Єлизавета АнатоліївнаДокумент Проєкт виробництва твердого сиру оздоровчого призначення з використанням пажитнику та горіха волоського(2021) Петренко, Аліна СергіївнаДокумент Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба з поліпшеним амінокислотним складом,збагаченого амарантовим борошном та насінням гарбуза(2021) Задворний, Олексій ІгоровичДокумент Проєкт виробництва безглютенових кексів з гречаного борошна, збагачених порошком керобу(2021) Галушко, Марія ВалеріївнаДокумент Проєкт виробництва йогурту для дитячого харчування на основі козячого молока, збагаченого йодказеїном та сиропом кореня солодки(2021) Вінярська, Владислава ВалеріївнаДокумент Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого гречаним борошном та шротом насіння льону(2021) Росовська, Марія ВалеріївнаДокумент Проєкт лінії з виробництва закуски на основі сиру кисломолочного, збагаченого ядром горіха волоського та зеленню кропу(2021) Боровикова, Інна ВікторівнаДокумент Проект технічного переоснащення цеху кондитерської фабрики з встановленням лінії з виробництва зернових батончиків(2020) Салло, Інна Олександрівна