Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
25 результатів
Результати пошуку
Документ Організація переробки птиці у ТОВ «Луцька Аграрна Компанія», з впровадженням виробництва напівфабрикатів(2023) Ониско, Валентин РуслановичДокумент Організація виробництва та проект ковбасного цеху у ТОВ «Прилуцький птахокомбінат», з впровадженням асортименту паштетів(2023) Мороз, Дар'я ОлександрівнаДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для меленої кави(2023) Мацивіцька, Поліна ВіталіївнаДокумент Організація виробництва у ковбасному цеху в м. Стрій, з впровадженням виробництва м'ясних нагетсів(2023) Ревко, Софія ПетрівнаДокумент Проект ковбасного цеху потужністю 4 тон м’ясних виробів за зміну, з впровадженням виробництва напівфабрикатів(2023) Бойчук, Мартин ПавловичДокумент Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті потужністю 26,1 т м’яса за зміну в м. Канів(2023) Патюк, Віталій ОлександровичДокумент Розроблення технології страв з яєць для впровадження у меню сніданку спеціалізованого закладу ресторанного господарства(2023) Альдикевич, Наталія ІгорівнаДокумент Проєкт технічного переоснащення ТОВ "Черкасихліб ТД" з впровадженням кулера для охолодження хліба(2023) Шевченко, Анна ВікторівнаДокумент Модернізація двошнекового вакуумного шприца для формування сосисок продуктивністю 240 кг/год(2023) Прокопенко, Дмитро СергійовичДокумент Проєкт холодильника молокозаводу продуктивністю 280 тон переробки молока за добу у м. Пирятин(2022) Костінов, Олександр Володимирович
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »