Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
28 результатів
Результати пошуку
Документ Проєкт технічного переоснащення цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів ФОП Титаренко Наталія Іванівна(2024) Бут, Лія ОлександрівнаДокумент Організація виробництва 25,1 туб консервів за зміну, з впровадженням виробництва фаршевих виробів(2023) Калій, Дмитро ЮрійовичДокумент Розроблення технології соусів до страв із риби для ресторану першого класу(2023) Янцев, Андрій ВіталійовичДокумент Впровадження технології страв з яєць в меню кафе сімейного типу(2023) Маценко, Михайло МихайловичДокумент Розширення асортименту страв із сільськогосподарської птиці для молодіжного кафе(2023) Бранець, Наталія ІгорівнаДокумент Впровадження в меню сніданків страв дитячого харчування для кафе сімейного типу(2023) Бойчин, Іван МиколайовичДокумент Розробка СЕП ТОВ «Колос» Мукачівського району та системи контролю навантаження та температури масла силового трансформатора(2023) Лашкай, Дмитро ОлександровичДокумент Біосинтез діоксиацетону Gluconobacter oxydans(2022) Тимощук, Олександр АндрійовичДокумент Модернізація лінії для пакування зефіру в пачки продуктивністю 30 уп/хв.(2022) Клементьєв, Вдадислав КостянтиновичДокумент Проєкт кондитерського цеху з виробництва еклерів та цукрового печива в смт Згурівка Київської області(2022) Твердохліб, Яна Сергіївна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »