Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури зефіру з використанням пюре обліпихи та його впровадження в проєкті кондитерського цеху в м. Біла Церква Київської області(2024) Бусько, Анастасія ОлександрівнаДокумент Розроблення рецептурного складу мармеладу на еритритолі та впровадження його в проєкті цеху пастило-мармеладних виробів в м. Фастів Київської області(2024) Гудзенко, Анастасія СтаніславівнаДокумент Розроблення рецептури мармеладу оздровчого призначення та впровадження його в проєкті кондитерського цеху в м. Луцьк(2024) Петюк, Марина ОлександрівнаДокумент Впровадження органічного фруктово-желейного мармеладу в проекті цеху пастило-мармеладних виробів в м. Черкаси(2022) Ухаль, Вікторія ДмитрівнаДокумент Розроблення технології мармеладу із фруктового пюре для кафе-кондитерської в м. Ужгород Закарпатської області(2021) Целюх, Василина Ярославівна