Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології печива спеціального призначення на основі рослинної сировини для ЗРГ(2024) Новаторська, Марія ОлександрівнаДокумент Розроблення технології пудингу вареного із використанням солодового екстракту «Полісол»(2023) Скуратівська, Дарина ВолодимирівнаДокумент Удосконалення технології мусів із додаванням фруктових пюре та сиропів на основі фруктози(2023) Райський, Микита АнатолійовичДокумент Удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів в умовах ЗРГ(2023) Фоменко, Антон АндрійовичДокумент Застосування пивної дробини для виробництва нових харчових продуктів(2021) Якименко, Людмила СергіївнаДокумент Розроблення технології пасти із насінням соняшника з підвищеною біологічною цінністю для людей конституції типу Пітта-доша(2021) Бубель, Денис Володимирович