Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології азіатських соусів-дресингів на основі рослинних олій(2024) Кривчик, Марія АндріївнаДокумент Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Живчик яблуко» на ПрАТ «Оболонь» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019(2024) Шинкарюк, Крістіна ВалеріївнаДокумент Використання штучного холоду при виробництві ягідних напівфабрикатів з підвищеним вмістом вітамінів(2024) Чикун, Олександр МиколайовичДокумент Адаптація системи HACCP в ресторані курортного готелю в м. Свалява Закарпатської області(2024) Шуліка, Володимир ГригоровичДокумент Туристичний готель із удосконаленою системою безпечності ресторанної продукції в м. Білгород-Дністровський Одеської області(2024) Велемець, Максим ОлександровичДокумент Розроблення рекомендацій з удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Грехем» для ТОВ «Сільпо-Фуд» за ДСТУ ISO 22000:2019(2023) Войтенко, Олександра БорисівнаДокумент Документ Удосконалення процедури внутрішнього аудиту на ТОВ «Перший столичний хлібозавод»(2021) Костюк, Ірина Василівна