Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології одержання комплексу біологічно активних речовин кошиків арніки гірської (Arnica montana)(2024) Лихачов, Дмитро ОлександровичДокумент Документ Розроблення рецептури лікувально-профілактичного крему з екстрактом прополісу(2023) Репетуєва, Софія СергіївнаДокумент Експертна система підтримки прийняття рішень в надзвичайних ситуаціях для фармацевтичного підприємства(2023) Гринюк, Андрій ОлександровичДокумент Використання стартових культур у виробництві м’ясопродуктів для стабілізації забарвлення(2022) Дзиґа, Євген СергійовичДокумент Розширення асортименту варених ковбас подовженого терміну зберігання(2022) Марков, Владислав ТарасовичДокумент Розширення асортименту та організація виробництва у консервному цеху потужністю 15,5 туб виробів за зміну(2022) Феданяк, Юрій ПетровичДокумент Використання молочних білків у технології м’ясних продуктів(2021) Стужук, Христина ОлександрівнаДокумент Використання стартових культур у виробництві м´ясопродуктів та впровадження їх виробництва у ковбасному цеху потужністю 18 т за зміну(2021) Ромазан, Олександр ВікторовичДокумент Використання трансглютамінази у технології стейків «Sous Vide»(2021) Нікішина, Тетяна Сергіївна