Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
73 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Розроблення рекомендацій щодо проведення сертифікації системи упраління безпечністю виробництва хлібу пшеничного за вимогами стандарту ДСТУ ISO 22000-2019(2024) Кислянова, Анастасія ОлександрівнаДокумент Удосконалення системи НАССР виробництва зефіру ванільного на ПП ТД «Лакомка» згідно вимог ДСТУ ISO 2200:2019(2024) Бурлак, Мар'яна ДмитрівнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю виробництва пива«Hike Premium» на ПрАТ «Оболонь» згідно вимог стандарту BRCGS FOOD(2024) Катющенко, Михайло ВасильовичДокумент Документ Розроблення плану VACCP для виробництва екструзійних гречаних пластівців для ПрАТ «Лантманнен АКСА»(2024) Ковтун, Євгенія Романівна