Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Розроблення рекомендацій щодо проведення сертифікації системи упраління безпечністю виробництва хлібу пшеничного за вимогами стандарту ДСТУ ISO 22000-2019(2024) Кислянова, Анастасія ОлександрівнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Живчик яблуко» на ПрАТ «Оболонь» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019(2024) Шинкарюк, Крістіна ВалеріївнаДокумент Документ Документ Документ Документ Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст»(2021) Ляпкало, Вікторія СергіївнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю відповідно до серії ISO 22000 виробництва сиркового десерту на основі пахти(2021) Іванків, Альбіна МихайлівнаДокумент