Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
20 результатів
Результати пошуку
Документ Суха суміш для млинчиків (Патент на винахід № 122272)(2020) Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія ПетрівнаСуха суміш для млинчиків, що містить пшеничне борошно, яєчний порошок, сухе молоко, цукор білий кристалічний, сіль та лимонну кислоту, які відрізняються тим, що додатково включає борошно зародків кукурудзи. A dry blend for pancakes containing wheat flour, egg powder, milk powder, white crystalline sugar, salt and citric acid, characterized in that it further comprises corn germ flour.Документ Суха суміш для млинчиків (Деклараційний патент на корисну модель № 133070)(2019) Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія ПетрівнаСуха суміш для млинчиків, що містить пшеничне борошно, яєчний порошок, сухе молоко, цукор білий кристалічний, сіль та лимонну кислоту, які відрізняються тим, що додатково включає борошно зародків кукурудзи. A dry blend for pancakes containing wheat flour, egg powder, milk powder, white crystalline sugar, salt and citric acid, characterized in that it further comprises corn germ flour.Документ Пісочний напівфабрикат безглютеновий (Патент на винахід № 115505)(2017) Білик, Олена Олександрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія ПетрівнаПісочний напівфабрикат, який відрізняється тим, що в рецептурному складі повністю замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. The semifinished semifinished product, which is characterized by the fact that the main ingredient of wheat flour has completely replaced the corn germ in the formulation.Документ Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 110872)(2016) Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Бондар, Наталія ПетрівнаСклад бісквітного напівфабрикату містить меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок, порошок зі шкаралупи перепелиних яєць, кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), воду питну.Документ Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на винахід № 114860)(2017) Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Бондар, Наталія ПетрівнаВинахід належить складу бісквітного напівфабрикату, що включає меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок, причому додатково містить кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), воду питну, порошок зі шкаралупи перепелиних яєць.Документ Вівсяне печиво «Солодок» (Патент на винахід № 105329)(2014) Бондар, Наталія Петрівна; Сюткіна, Олена ВячеславівнаВівсяне печиво містить борошно пшеничне вищого сорту, борошно вівсяне, цукор-пісок, масло вершкове, корицю, ванілін, соду, сіль. Крім цього печиво додатково містить полі солодовий екстракт "Полісол". Oatmeal cookies contain high quality wheat flour, oatmeal flour, sugar, butter cream, cinnamon, vanillin, soda, salt. In addition, the cookie additionally contains polysilicon Extract "Polisol".Документ Вівсяне печиво «Солодок» (Патент на корисну модель № 85615)(2013) Бондар, Наталія Петрівна; Сюткіна, Олена ВячеславівнаВівсяне печиво містить борошно пшеничне вищого сорту, борошно вівсяне, цукор-пісок, масло вершкове, корицю, ванілін, соду, сіль. Крім цього печиво додатково містить полі солодовий екстракт "Полісол". Oatmeal cookies contain high quality wheat flour, oatmeal flour, sugar, butter cream, cinnamon, vanillin, soda, salt. In addition, the cookie additionally contains polysilicon Extract "Polisol".Документ Спосіб отримання білкового концентрату з білого люпину (Патент на корисну модель № 121571)(2017) Муляр, Ольга Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович; Бондар, Наталія ПетрівнаВ основу винаходу поставлено задачу розробки способу отримання концентрату білків із білого люпину з використанням ферментів.Документ Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 115247)(2017) Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Бондар, Наталія ПетрівнаСклад бісквітного напівфабрикату включає меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок. Додатково містить кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), порошок зі шкаралупи курячих яєць.Документ Спосіб виробництва фруктового десерту (Деклараційний патент на винахід № 110163)(2015) Єремчук, Інна Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна ВолодимирівнаСпосіб виробництва фруктового десерту з яблука та хурми, який забезпечує введення необхідної кількості харчових волок, антиоксидантів та забарвлюючих речовин. A method of producing fruit dessert with apples and persimmons, which provides the introduction of the required amount of food flavors, antioxidants and coloring agents.