Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Склад суміші для харчових концентратів швидкого приготування (Деклараційний патент на винахід № 60527)
    (2003) Ромашко, Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Кобилінська, Олена Валеріївна
    Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва суміші швидкого приготування. Особливістю є використання квіткового пилку для підвищення харчової цінності. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of the fast preparation mixture. Peculiarity is using flower pollen for increase nutritional value.
  • Ескіз
    Документ
    Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 70009)
    (2004) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кожура, Іван Михайлович; Терлецька, Віта Альбертівна; Ромашко, Олена Василівна
    Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва начинки для сухих сніданків. Особливістю є використання квіткового пилку для підвищення харчової цінності. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of the filling for dry breakfasts. Peculiarity is using flower pollen for increase nutritional value.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва білкового заварного крему (Патент на корисну модель № 56648)
    (2011) Мельничук, Ольга Василівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Осипенко, Уляна Сергіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до кондитерської промисловості. Він може бути використаний для виробництва білкового заварного крему з фруктової начинки з цукром та попередньо збитих яєчних білків, відрізняється тим, що використовується яблучний пектин та пектиновмісне яблучне пюре, для покращення харчової цінності та оздоровчо-профілактичних властивостей. The invention relates to food industry, namely to the confectionery industry. It can be used for production of the custard containing fruit filling with sugar and pre-whipped egg whites, difference is using of apple pectin and apple puree for improve the nutritional value and health-preventive properties.
  • Ескіз
    Документ
    Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39440)
    (2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович
    Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується ячна крупа.
  • Ескіз
    Документ
    Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39439)
    (2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович
    Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується рисова крупа.
  • Ескіз
    Документ
    Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36131)
    (2008) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Петрова, Жанна Олександрівна
    Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре і відрізняється тим, що як добавка використовується буряковий порошок.
  • Ескіз
    Документ
    Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36130)
    (2008) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Петрова, Жанна Олександрівна
    Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується яблучний порошок.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24194)
    (1998) Ковбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Вознюк, Петро Аксентійович; Луцик, Юрій Павлович
    Спосіб виробництва сухого сніданку, який включає змішування харчової сировини на основі злакових культур або гречихи і смакових добавок, екструзію, нанесення добавок, фасування і упакування, який відрізняється тим, що в склад сировини входить горох в кількості 20-40 %, при чому екструзію проводять при температурі 130-145 ºС і тиском 5,5-6,2 МПа. Method for dry breakfast production includes mixing of food raw material based on cereals or buckwheat and flavoring, extrusion, application of additives, pre-packing, packaging, difference in the composition of row materials containing 20-40% of a pea, and extrusion conditions (130-145 ºC, 5,5-6,2 MPa)
  • Ескіз
    Документ
    Склад для сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 31329)
    (2000) Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Миронова, Наталія Геннадіївна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Перегуда, Микола Антонович; Качалай, Діана Полікарпівна; Ісаакян, Людмила Олександрівна
    Винахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отримані екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад для сухого сніданку містить борошно, цукор, причому використовують пшеничне борошно, Мипро-Вит та сіль. The invention relates to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product like dry-breakfast cereals. The composition of the dry breakfast contains flour, sugar with wheat flour, Mipro-Vit and salt used.