Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Склад білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 120521)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаСклад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач - глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з садової горобини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener - glucose-fructose syrup and additionally contains rowanberry puree.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на корисну модель № 120153)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Маліневська, Олександра ОлександрівнаСклад низькокалорійного десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач -глюкозно-фруктозний сироп. Додатково містить сироватку молочну, пюре з калини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, sweetener - glucose-fructose syrup. Аdditionally contains milk serum, iburnum puree.Документ Склад десерту самбук (Деклараційний патент на корисну модель № 120151)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Бєдусенко, Лілія СергіївнаСклад десерту самбук, містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач - глюкозно-фруктозний сироп. Додатково містить пюре з кореня лопуха, молочну сироватку. Composition of dessert sambuk contains apple puree, dry egg white, sweetener - glucose-fructose syrup and additionally contains burdock root puree, milk serum.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 119564)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Радько, Ігор СтаніславовичСклад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить порошок топінамбура, пюре смородини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains, powder of topinambour (Jerusalem artichoke) puree of currant.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 118920)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Ліснянська, Юлія ІгорівнаСклад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з банана і ківі. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains, banana and kiwi puree.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент винахід № 114869)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Левкун, Катерина Юріївна; Кравчук, Надія МиколаївнаСклад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре журавлини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains cranberry puree.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 113263)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Левкун, Катерина Юріївна; Кравчук, Надія МиколаївнаСклад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджував. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре журавлини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains cranberry puree.