Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Склад морозива молочно-пшеничного з ксилітом (Патент на винахід № 111637)(2016) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСклад морозива молочно-пшеничного з ксилітом містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та / або рослинний жир, зародки пшениці, цукор, воду, ксиліт. The composition of ice cream milk-white with xylitol containing fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, wheat germ, sugar, water, xylitol.Документ Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом (Патент на корисну модель № 94925)(2014) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Масліков, Максим МихайловичСклад морозива молочно-пшеничного з сорбітом містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та / або рослинний жир, зародки пшениці, цукор, воду, додатково містить сорбіт. The composition of dairy ice cream with sorbitol wheat contains fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, wheat germ, sugar, water, additionally contains sorbitol.Документ Склад морозива молочно-виноградного (Патент на корисну модель № 94896)(2014) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Кушнір, Таїсія ВолодимирівнаСклад морозива молочно-виноградного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та / або рослинний жир, цукор, стабілізаційну систему Сгетосіап БЕ 406, воду, додатково містить вичавки з темних сортів винограду. Composition grape ice cream milk-containing fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, sugar, and stabilization system Shetosiap BE 406, water, additionally containing pomace from dark grapes.Документ Склад морозива молочно-пшеничного з еритритолом (Патент на винахід № 111507)(2016) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСклад морозива молочно-пшеничного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, еритритол, зародки пшениці, цукор, воду. The composition of the ice cream contains milk and wheat dry non-fat milk solids, milk and / or vegetable fat, eritritol, wheat germ, sugar, water.Документ Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом (Патент на винахід № 111508)(2016) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Масліков, Максим МихайловичСклад морозива молочно-пшеничного з сорбітом містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, зародки пшениці, цукор, воду, додатково містить сорбіт. The composition of dairy ice cream with sorbitol wheat contains fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, wheat germ, sugar, water, additionally contains sorbitol.Документ Склад морозива молочно-виноградного (Патент на винахід № 110272)(2015) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Кушнір, Таїсія ВолодимирівнаСклад морозива молочно-виноградного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, цукор, стабілізаційну систему Сгетосіап БЕ 406, воду, додатково містить вичавки з темних сортів винограду. Composition grape ice cream milk-containing fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, sugar, and stabilization system Shetosiap BE 406, water, additionally containing pomace from dark grapes.Документ Спосіб виробництва морозива яблучно-пшеничного (Патент на винахід № 106639)(2014) Поліщук, Галина Євгеніївна; Соколенко, Анатолій Іванович; Мартич, Віталій Володимирович; Мацько, Любов МихайлівнаТехнічний результат полягає в удосконаленні технології морозива плодово-ягідного, за якою можна виготовляти морозиво з активованою рослинною вуглеводо-білковою сировиною, що дає можливість повністю виключити додаткове внесення стабілізаторів - високовартісних харчових добавок, і водночас отримати продукт підвищеної біологічної цінності з оригінальними органолептичними властивостями. The technical result is to improve the technology of fruit ice cream that I can make ice cream with an activated carbohydrate-protein vegetable raw materials, which makes it possible to completely eliminate the addition of stabilizers - of high-nutritional supplements, and simultaneously obtain a product of high biological value of the original organoleptic properties.Документ Склад морозива молочно-пшеничного (Патент на корисну модель № 85608)(2013) Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій ВолодимировичСклад морозива молочно-пшеничного включає сухий знежирений молочний залишок, молочний і рослинний жири, зародки пшениці, цукор та воду. Крім цього додатково включає інвертний сироп. The composition of ice cream include milk-white dry defatted milk residue, milk and vegetable oils, wheat germ, sugar and water. In addition, further comprising syrup.Документ Склад морозива молочного (Патент України на корисну модель № 85614)(2013) Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Сосновський, Іван МиколайовичСклад морозива молочного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний жир, борошно пшеничне вищого ґатунку, цукор та воду. Крім цього він додатково містить інвертний сироп. The composition of ice-cream dairy contains fat dry dairy residue, dairy fat, wheat flour, sugar and water. In addition, he further comprising a syrup.Документ Спосіб виробництва морозива молочно-пшеничного (Патент на корисну модель № 86344)(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСпосіб виробництва морозива молочно-пшеничного включає приймання та підготовку сировини, приготування суміші, пастеризацію, гомогенізацію, охолодження і дозрівання, зберігання та фризерування суміші, фасування, загартування, пакування та зберігання морозива. Тривалість визрівання суміші складає 120-150 хв., а зародок пшеничний харчовий перед внесенням у суміш попередньо піддають гідратації при температурі 75-85 °C. The method of manufacturing ice-cream dairy-wheat includes acceptance and preparation of raw materials, preparation of mixture, pasteurization, homogenization, cooling and ripening, storage and dynamic freezing mixture, packing, training, packaging and storage of ice cream. Duration of maturation mixture is 120-150 min, аnd wheat germ food before introducing the mixture is subjected to pre-hydration at temperature 75-85 °C.