Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 139566)(2020) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Буряк, Дар'я ОлександрівнаСклад низькокалорійного білкового десерту, що містить айвове пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з манго. The composition of a low-calorie protein dessert containing quince puree, dry egg white, water, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally contains mango pureeДокумент Самбук з кумквату (Деклараційний патент на корисну модель № 135283)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бакун, Анастасія Олександрівна; Кравчук, Надія МиколаївнаСамбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумквату. Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кумкватуДокумент Самбук "Український" (Деклараційний патент на корисну модель № 134974)(2019) Редько, Олександр Дмитрович; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія МиколаївнаСамбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кавбузу. Sambuc, which includes applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that its content includes glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally includes Kavbuza pureeДокумент Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131287)(2019) Шамшур, Анна Григорівна; Польовик, Володимир Вікторович; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаСклад низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що додатково містить сухий яєчний білок, пюре селери, клітковину льону, сироватку, як підсолоджувач введено глюкозно-фруктозний сироп. The composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white, a sweetener, which is distinguished in that it additionally contains dry egg white, celery puree, flax fiber, whey, glucose-fructose syrup is introduced as a sweetener.Документ Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131068)(2019) Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Філіппова, Альона ЮріївнаСклад низькокалорійного вершкового крему з обліпихою, що містить масло вершкове та підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач використовується глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить обліпихове пюре, суху сироватку, корицю мелену. The composition of a low-calorie butter cream with sea buckthorn containing butter and a sweetener, which differs in that glucose-fructose syrup is used as a sweetener and additionally contains sea buckthorn puree, dry whey, ground cinnamon.Документ Склад щербету "Кокосик" (Деклараційний патент на корисну модель № 117345)(2017) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Божко, Олександр МиколайовичСклад щербету, що включає: цукор, антикристалізатор, молоко згущене з цукром, маргарин, арахіс смажений, який відрізняється тим, що як антикристалізатор використано глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42, і додатково вноситься кокосове борошно. Composition of sorbet, including: sugar, anticrystallizer, condensed milk with sugar, margarine, fried peanuts, which differs in that glucose-fructose syrup GFS-42 is used as an anticrystallizer and coconut flour is additionally added.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на винахід №117196)(2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаСклад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з садової горобини. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally contains mashed potatoes from garden rowan.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Патент на винахід № 116507)(2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Клец, Дарина ОлександрівнаСклад низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, яєчний білок, воду, підсолоджувач, причому як яєчний білок містить сухий яєчний білок, як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з кизилу. The invention relates to a composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white, water, a sweetener, moreover, like egg white, it contains dry egg white, as a sweetener, it contains glucose-fructose syrup, and additionally contains dogwood puree.Документ Склад десерту самбук (Патент на винахід № 117418)(2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Бєдусенко, Лілія СергіївнаСклад десерту самбуку, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що додатково містить пюре з кореня лопуха, молочну сироватку та як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп. The composition of the sambuca dessert, containing applesauce, egg white powder, a sweetener, which is distinguished in that it additionally contains burdock root puree, whey and as a sweetener contains glucose-fructose syrup.Документ Склад білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 120521)(2017) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаСклад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач - глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з садової горобини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener - glucose-fructose syrup and additionally contains rowanberry puree.