Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Склад начинки (Патент на корисну модель № 38615)(2009) Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Мельник, Оксана Петрівна; Брич, Інна Іванівна; Сергієнко, Анастасія Ігорівна; Корецька, Ірина Львівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Фоменко, Веніамін Васильович; Ковбаса, Володимир МиколайовичКорисна модель може бути використана при отриманні начинки для виробництва харчоконцентратних виробів. The utility model can be used in the preparation of stuffing food concentrates for the production of products.Документ Кристалічний фосфат акваамінцинку як стимулятор росту кукурудзи і люпину білого та спосіб його отримання (Патент на винахід № 13102)(1993) Копілевич, Володимир Абрамович; Щегров, Леонід Миколайович; Войтенко, Лариса Василівна; Гафарова, Альміра Файзрахмановна; Бекметова, Ніна Хусаїновна; Фоменко, Веніамін ВасильовичСпосіб отримання кристалічного фосфату акваамінцинку, котрий заключається в тому, що кристали ортофосфату цинку тетрагідрату розчиняють в концентрованому водному розчині аміаку з наступним додаванням метанолу до виділення шуканого продукту. The method for synthesis crystalline zinc phosphate aquaamin consists in the fact than zinc ortophosphate tetrahydrate dissolved in concentrated aqueous ammonia and then adding methanol to select the desired product.Документ Суміш харчова фосфатна (Деклараційний патент на винахід № 63511)(2003) Гончаров, Георгій Іванович; Фоменко, Веніамін Васильович; Страшинський, Ігор МирославовичРозроблено суміш харчову фосфатну, що містить пірофосфат натрію і однозаміщений ортофосфат натрію, яка відрізняється тим, що додатково містить триполіфосфат натрію і триполіфосфат калію, причому пірофосфат натрію використовується тризаміщений дев'ятиводний у відповідному співвідношенні.Документ Спосіб приготування фаршу варених ковбас (Патент на винахід № 62609)(2003) Гончаров, Георгій Іванович; Фоменко, Веніамін Васильович; Страшинський, Ігор МирославовичСпосіб приготування фаршу варених ковбас, що включає додавання води, фосфатної суміші, кухонної солі, наповнювачів, спецій, який відрізняється тим, що воду попередньо пом’якшують фізичними або хімічними методами.Документ Спосіб одержання монокристалів тетрагідратів триперренатів рідкоземельних елементів (Деклараційний патент на винахід № 72100)(2005) Демидьонок, Олена Анатоліївна; Фоменко, Веніамін Васильович; Самчук, Анатолій Іванович; Перепелиця, Олександр ПетровичСпосіб одержання монокристалів тетрагідратів перренатів рідкоземельних елементів відрізняється тим, що синтез ведуть у спиртовому розчині (30-65 об. % (С2Н5ОН) при рН = 0,5-3,2.Документ Склад фотохромного матеріалу (Деклараційний патент на винахід № 70555)(2004) Іщенко, Віра Миколаївна; Перепелиця, Олександр Петрович; Полумбрик, Олег Максимович; Фоменко, Веніамін ВасильовичСклад фотохромного матеріалу, що включає гідрат тримолібдату диметиламонію, який відрізняється тим, що додатково містить крохмальний клей в такому співвідношенні інгредієнтів, мас. %: тримолібдату диметиламонію [(CH3)2NH2]2Mo3O10∙H2O – 10-90; крохмальний клей – 9-10.Документ Спосіб одержання модифікованих молібдату кальцію або вольфрамату кальцію (Патент на винахід № 85942)(2009) Перепелиця, Олександр Петрович; Фоменко, Веніамін Васильович; Самчук, Анатолій ІвановичСпосіб одержання модифікованих молібдату або вольфрамату кальцію, який включає змішування оксидної речовини кальцію і оксиду молібдену (VI) або оксиду вольфраму (VI) у стехіометричному співвідношенні з наступною гомогенізацією, пресуванням і спіканням, який відрізняється тим, що як оксидну речовину кальцію використовують кальційкарбонатний осад цукрового виробництва дефекат, а процес спікання велуть при 530-750 оС.