Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
34 результатів
Результати пошуку
Документ Патент на корисну модель 112303 "М'ясний січений напівфабрикат"(2016) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Осійчук, Олена Вікторівна; Філоненко, Михайло ІгоровичМ'ясний січений напівфабрикат містить м'ясо котлетне свиняче, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець червоний мелений та цибулю ріпчасту свіжу. Додатково напівфабрикат містить молочний білок Driр free cas, м'ясо яловичини ІІ сорту, а також трансглютаміназу. Driр free cas, мясо говядины II сорта, а также трансглютаминазы. Meat broiled semifinished meat contains pork sausages, wheat flour bread, bread crumbs, salt casserole, red pepper and ground fresh onions. Additionally, the half-finished product contains Dairy Free Cas, Protein II Meat, and Transglutaminase.Документ М’ясний січений напівфабрикат (Патент на корисну модель № 121751)(2017) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Глухова, Анастасія Анатоліївна; Скочко, Олексій ІвановичМ'ясний січений напівфабрикат включає м'ясо котлетне свиняче, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, цибулю ріпчасту свіжу. Додатково містить білок плазми крові Vepro75PSC, молочний білок казеїнат кальцію, м'ясо бройлерів І сорту, а також аскорбінат натрію. Meat broiled semifinished meat includes porridge pork, bread made from wheat flour, bread crumbs, salt, pepper black ground, fresh onion. Additionally contains Vepro75PSC Blood Plasma, Calcium Caseinate Milk Protein, Class I Broilers, and Ascorbate Sodium.Документ М’ясний січений напівфабрикат з використанням кріопротектора (Патент на корисну модель № 121750)(2017) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Тимченко, Оксана Андріївна; Скочко, Олексій ІвановичМ'ясний січений напівфабрикат з використанням кріопротектора включає м'ясо котлетне свиняче, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, цибулю ріпчасту свіжу. Додатково містить суху молочну сироватку, м'ясо кролів охолоджене, а також глобін крові Vepro 95 HV. Meat cut broth using cryoprotectant includes meat cutlet pork, bread made from wheat flour, bread crumble pan, salt dish, ground black pepper, fresh onion bulb. Additionally contains dry whey, chilled meat of rabbits, as well as the blood globin Vepro 95 HV.Документ Реструктурована шинка (Патент на корисну модель № 91571)(2014) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мартинова, Анна Валеріївна; Тригуб, Ріта ЮріївнаРеструктурована шинка містить яловичину, курятину, сіль, нітрит натрію, прянощі, рослинний білок та воду. Restored ham contains beef, chicken, salt, sodium nitrite, spices, vegetable protein and water.Документ Композиція для виготовлення шинок з сироватковим альбуміном (Патент на корисну модель № 83999)(2013) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мартинова, Анна Валеріївна; Мазун, Антоніна МиколаївнаКомпозиція для виготовлення шинок включає: яловичину, сіль, прянощі, нітрит натрію та воду, при цьому додатково містить сироватковий альбумін при наступному співвідношенні компонентів, %: яловичина 77,7-89,1 сіль 2,1-2,2 прянощі 0,50-0,52 нітрит натрію 0,037-0,042 сироватковий альбумін 1,405-3,024 вода решта. The composition for the manufacture of taverns includes: beef, salt, spices, sodium nitrite and water, with additionally containing serum albumin with the following ratio of components,%: beef 77.7-89.1 salt 2.1-2.2 spices 0.50 -0,52 nitrite sodium 0,037-0,042 serum albumin 1,405-3,024 water the rest.Документ Композиція для виготовлення шинок з плазмою крові (Патент на корисну модель № 81785)(2013) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мартинова, Анна Валеріївна; Мазун, Антоніна МиколаївнаКомпозиція для виготовлення шинок з плазмою крові включає: яловичину, сіль, нітрит натрію, прянощі та воду. Додатково містить плазму крові. The composition for making tin with blood plasma includes: beef, salt, sodium nitrite, spices and water. Additionally contains blood plasma.Документ Реструктурована шинка (Патент на корисну модель № 93199)(2014) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мазун, Антоніна Миколаївна; Тарадай, Роман СегійовичДана рецептура дозволить отримати продукт з високими органолептичними показниками та підвищить вихід готового продукту. Технічний результат полягає в отриманні продукту, який збалансований за амінокислотним та жирокислотним складом; підвищенні біологічної і харчової цінності продукту. This formulation will allow you to get a product with high organoleptic characteristics and increase the output of the finished product.The technical result is to obtain a product that is balanced by the amino acid and fatty acid composition; increasing the biological and nutritional value of the product.Документ Спосіб виробництва м'ясних виробів (Патент на корисну модель № 91935)(2014) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Донець, Олександр Петрович; Луцишина, Катерина АнатоліївнаВинахід відноситься до способа виробництва м'ясних виробів. Ціль винаходу – є додаткове введення білку Apro Gel 65 у кількості 3 – 4 % до маси росолу. Що дає більший вихід продукту та збагачують м'ясний виріб білками. The invention relates to sposoba proizvodstva myasnykh izdeliy. Tsel' izobreteniya - yavlyayetsya dopolnitel'noye vvedeniye belka Apro Gel 65 v kolichestve 3 - 4% k masse rassola . Chto dayet bol'shiy vykhod produkta i obogashchayut myasnoye izdeliye belkami.Документ Сиров`ялена ковбаса з стартовою культурою BactoFlavorBFL-F04 (Патент на корисну модель № 86093)(2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Пасічний, Василь Миколайович; Пітик, Зіновій ОлександровичЗадачею корисної моделі є розроблення рецептури для сиров`ялених ковбас з використанням Bactoflavorbfl-f04 – стартової культури для забезпечення швидкого пониження pH, стабільності кольору, а також стійкого, інтенсивного аромату. The task of useful model is development of compounding for sirov`yalenikh sausages with the use of Bactoflavorbfl-f04 – starting culture for providing of the rapid lowering of pH, stability of color, and also proof, intensive aroma.Документ Композиція для виготовлення шинок ( Патент на корисну модель № 85609)(2013) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Лоскутова, Ксенія Сергіївна; Мартьянова, Ірина Сергіївна; Мельник, Віталія Миколаївна; Мухомор, Наталія ІгорівнаРозроблено композицію для виготовлення шинок,що містить яловичину,сіль,хлорид натрію,прянощі,нітрит натрію, фосфати, воду, яка відрізняється тим,що додатково містить білок плазми крові Vepro 75,сполучнотканинний білок Pro-Gel 95, карагенан, камедь ксантану, ериторбат натрію, декстрозу, при певному співвідношенні компонентів,мас.%.Технічний результат корисної моделі полягає у створенні нової композиції для виготовлення шинок,яка забезпечить раціональне використання м'ясної сировини, розширить асортимент солених виробів з м'яса, покращить органолептичні якісні показники і харчову цінність продукції, підвищить вихід готової продукції та знизить її собівартість.