Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Штамм дрожжей Saccharomyces cerevisia, используемый для сбраживания квасного сусла при производстве кваса (Патент на изобретение № 3074)(1999) Якиревич, Лидия Михайловна; Прибыльский, Виталий Леонидович; Цед, Елена Алексеевна; Косминский, Геннадий ИвановичШтамм дрожжей Saccharomyces cerevisia КМ-94 БИМ У-190 Д КНМИМ АНБ, который используется для сбраживания квасного сусла при производстве кваса.Документ Спосіб виробництва безалкогольного напою бродіння (Патент на винахід № 22805)(2002) Прибильський, Віталій Леонідович; Устименко, Петро Іванович1) Спосіб виробництва безалкогольного напою бродіння, що передбачає приготування сусла із сировини, його зброджування, відокремлення культури мікроорганізмів, що відрізняється тим, що в якості культури мікроорганізмів використовують штам Medusomyces gisevii V. 2) Спосіб за пунктом 1, який відрізняється тим, що в якості сировини використовують вуглекисловмісні концентрати. 3) Спосіб за будь-яким з пунктів 1, 2, відрізняється тим, що в якості сировини використовують настій лікарських рослин.Документ Спосіб виробництва квасу (Патент на винахiд № 24904)(1993) Прибильський, Віталій Леонідович; Маринченко, Віктор Опанасович; Підгорський, Валентин Степанович; Коваленко, Надія Констянтинівна; Григоров, Юрій ГригоровичСпосіб виробництві квасу, який передбачає розмноження чистих культур дріжджів і молочнокислих бактерій, внесення їх доквасного сусла, зброджування його та купажування з рецептурними компонентами, який відрізняється тим, що з молочнокислих бактерій використовують штами. Streptococcusfaecium K77D і Lactobacillus plantarum AH 11/16. Method of producing kvass, which in volves propagation of pure cultures of yeast and lacticacid bacteria, making them kvas swort, fermentation and blending it with prescription components, where in that the use of lactic acid bacteria strains of Streptococcus faecium K77D and Lactobacillus plantarum AH 11/16.Документ Термотолерантний штам дріжджів Saccharomycescerevisia, який використовується для зброджування квасного сусла при виробництві квасу (Патент на корисну модель № 4051)(1994) Кисла, Любов Василівна; Маринченко, Віктор Опанасович; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Колеснікова, Олена Євгенівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичДокумент Спосіб виробництва квасу (Патент на винахід №2883)(1994) Прибильський, Віталій Леонідович; Маринченко, Віктор Опанасович; Кисла, Любов Василівна; Підгорський, Валентин Степанович; Коваленко, Надія Констянтинівна; Палеха, Світлана Іванівна; Григоров, Юрій Григорович; Живаго, Людмила Михайлівна; Мельничук, Надія Олександрівна; Чередніченко, Віра Павлівна; Павлюк, Степан ІвановичСпосіб виробництві квасу, який передбачає розмноження чистих культур дріжджів і молочнокислих бактерій, внесення їх в квасне сусло, зброджування його і купажування з рецептурними компонентами, що відрізняється тим, що з молочнокислих бактерій використовують штами Streptococcus faecium K77D і Lactobacillus plantarum AH 11/16. Streptococcus faecium K77D і Lactobacillus plantarum AH 11/16. Method of producing kvass, which involves propagation of pure cultures of yeast and lactic acid bacteria, making them kvass wort, fermentation and blending it with the prescription components, characterized in that the lactic acid bacteria strains usedДокумент Штам дріжджів Saccharomycescerevisiae, який використовується для зброджування квасного сусла у виробництві квасу (Патент на винахід № 1552)(1994) Кисла, Любов Василівна; Маринченко, Віктор Опанасович; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Прибильський, Віталій Леонідович; Ярмощук, Ольга ОлександрівнаШтам дріжджів Saccharomycescerevisiae МКПМ У-825, який використовується для зброджування квасного сусла у виробництві квасу. Yeaststrain Saccharomycescerevisiae MKPM U-825, whichisusedforfermentationkvasswortintheproductionofkvass. Штамм дрожжей Saccharomycescerevisiae ВКПМ У-825, используемый для сбраживания квасного сусла при производстве кваса.