Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Сухі сніданки для харчування військових (Патент на корисну модель № 114821)(2017) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта АльбертівнаСухі сніданки для харчування військових, що містять вівсяні пластівці, зернові кульки та жировий рослинний компонент, які відрізняються тим, що додатково містять рисові та горохові пластівці, цукор білий кристалічний, мед натуральний, сіль кухонну, а як зернові кульки містять шоколадні кукурудзяні кульки. Cereals for military foods that contain oat flakes, cereal balls and fatty components, which differ in that they additionally contain rice and wheat flakes, white crystalline sugar, natural honey, salt, and as cereal balls contain chocolate corn balls.Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на корисну модель № 57610)(2011) Собченко, Світлана Олександрівна; Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир МиколайовичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з високими органолептичними показниками, необхідними структурно-механічними характеристиками та подовженим терміном зберігання. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with high organoleptic parameters, necessary structural and mechanical characteristics and extended shelf life.Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 57609)(2011) Собченко, Світлана Олександрівна; Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир МиколайовичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з високими органолептичними показниками та необхідними структурно-механічними характеристиками. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with high organoleptic parameters and necessary structural and mechanical characteristics.Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 6674)(2005) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Ємельянова, Ніна ОлександрівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з підвищеною харчовою цінністю для сухих сніданків. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with increased nutritional value for dry breakfast.Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 6599)(2005) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Ємельянова, Ніна ОлександрівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з підвищеною харчовою цінністю для сухих сніданків. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with increased nutritional value for dry breakfast.Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 6634)(2005) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Ємельянова, Ніна ОлександрівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з підвищеною харчовою цінністю для сухих сніданків. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with increased nutritional value for dry breakfast.Документ Склад для сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24641)(1998) Ковбаса, Володимир Миколайович; Дячук, Олександра Володимирівна; Миронова, Наталія ГеннадіївнаВинахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отримані екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад сухого сніданку включає гречану крупу, соєве борошно, цукор, відрізняється тим, що використовують гречану крупу і сіль при наступному співвідношенні інгредієнтів, %: гречана крупа – 43,5; соєве борошно – 50; цукор – 5,5; сіль – 1,0. The invention relates to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product lire dry-breakfast cereal. The composition of the dry breakfast contains buckwheat groats, soy flour, sugar, difference in the using of buckwheat groats with the following ratio of ingredient, %: buckwheat groats – 43,5; soy flour – 50; sugar – 5,5; salt – 1,0.Документ Спосіб виробництва сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24194)(1998) Ковбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Вознюк, Петро Аксентійович; Луцик, Юрій ПавловичСпосіб виробництва сухого сніданку, який включає змішування харчової сировини на основі злакових культур або гречихи і смакових добавок, екструзію, нанесення добавок, фасування і упакування, який відрізняється тим, що в склад сировини входить горох в кількості 20-40 %, при чому екструзію проводять при температурі 130-145 ºС і тиском 5,5-6,2 МПа. Method for dry breakfast production includes mixing of food raw material based on cereals or buckwheat and flavoring, extrusion, application of additives, pre-packing, packaging, difference in the composition of row materials containing 20-40% of a pea, and extrusion conditions (130-145 ºC, 5,5-6,2 MPa)Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 24620)(1998) Ковбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Крапивницька, Ірина ОлексіївнаВинахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отриманні екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад начинки для сухих сніданків відрізняється тим, що додатково використовують пектин при наступному співвідношенні інгредієнтів, %: цукрова пудра – 48,8; кукурудзяний крохмаль – 5,9-6,9; олія рослинна – 32,2; какао-порошок – 8,8; пектин – 3,0-4,0; емульгатор – 0,3. The invention related to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product lire dry-breakfast cereal. A composition of a filling for dry breakfasts differs in that contains a pectin with the following ratio of ingredient, %: sugar powder – 48,8; maize starch – 5,9-6,9; vegetable oil – 32,2; cocoa powder – 8,8; pectin – 3,0-4,0; emulsifier – 0,3.Документ Склад для сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 31329)(2000) Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Миронова, Наталія Геннадіївна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Перегуда, Микола Антонович; Качалай, Діана Полікарпівна; Ісаакян, Людмила ОлександрівнаВинахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отримані екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад для сухого сніданку містить борошно, цукор, причому використовують пшеничне борошно, Мипро-Вит та сіль. The invention relates to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product like dry-breakfast cereals. The composition of the dry breakfast contains flour, sugar with wheat flour, Mipro-Vit and salt used.