Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
31 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 10 з 31
Документ Склад харчової емульсії (патент на винахід № 119410)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСклад харчової емульсії містить кукурудзяну олію, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)". The composition of the food emulsion contains corn oil, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.Документ Склад харчової емульсії (патент на винахід № 119412)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСклад харчової емульсії містить замінник молочного жиру, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)". The composition of the food emulsion contains milk fat substitute, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.Документ Склад харчової емульсії (патент на винахід № 119409)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСклад харчової емульсії містить купажовану олію, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)". The composition of the food emulsion contains blended oil, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.Документ Склад харчової емульсії (патент на винахід № 119411)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСклад харчової емульсії містить кукурудзяну олію, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)". The composition of the food emulsion contains corn oil, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.Документ Спосіб отримання харчової емульсії(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСпосіб отримання харчової емульсії, що включає підігрівання замінника молочного жиру, внесення емульгатора, перемішування отриманої суміші, гомогенізацію. Method for obtaining a food emulsion, which includes heating the milk fat substitute, introducing an emulsifier, mixing the resulting mixture.Документ Склад замороженого йогуртного продукту (патент на корисну модель № 133068)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСклад замороженого йогуртного продукту. Як жировий компонент використовують харчові емульсії на основі купажованих олій та замінника молочного жиру, отриманий методом ензимної переетерифікації, як натуральний барвник – рослинне вугілля, також продукт містить пребіотик. Composition of frozen yogurt product. As a fatty component, using food emulsions, as a natural dye - vegetable coal, also contains prebiotic.Документ Склад морозива комбінованого складу (патент на корисну модель № 131046)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСклад морозива комбінованого складу, який містить харчові емульсії, сухе знежирене молоко, фруктозу, казеїнат натрію та воду питну. Composition of ice cream combined with food emulsions, skimmed milk powder, fructose, sodium caseinate and water.Документ Склад сметанного продукту (патент на корисну модель № 130381)(2018) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Однорог, Марина РусланівнаСклад сметанного продукту, який включає молоко знежирене, жирову фазу, закваску, стабілізатор, який відрізняється тим, що як жирову фазу використовують харчову емульсію, як закваску використовують заквашувальну культуру "Іпровіт-ССК", як стабілізатор використовують ксантанову камедь та казеїнат натрію за співвідношення 1:1 та додатково використовують пребіотик The composition of the sour cream product, which includes the fat-free milk, the fat phase, the fermentation, the stabilizer, which is characterized by the use of a food emulsion as a fat phase, as a leaven used by the yeast culture "Iprovit-SSC", as a stabilizer, using xanthan gum and sodium caseinate for the ratio 1: 1 and additionally use prebioticДокумент Спосіб отримання харчової емульсії (патент на корисну модель № 129181)(2018) Устименко, Ігор Миколайович; Корх, Наталя Сергіївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСпосіб отримання харчової емульсії включає підігрівання купажованої олії, внесення емульгатора, перемішування отриманої суміші, гомогенізація. The method of obtaining a food emulsion includes heating the milk fat substitute, introducing an emulsifier, mixing the resulting mixture, homogenizing.Документ Спосіб отримання харчової емульсії (патент на корисну модель № 128338)(2018) Устименко, Ігор Миколайович; Корх, Наталя Сергіївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСпосіб отримання харчової емульсії включає підігрівання замінника молочного жиру, внесення емульгатора, перемішування отриманої суміші, гомогенізація. The method of obtaining a food emulsion includes heating the milk fat substitute, introducing an emulsifier, mixing the resulting mixture, homogenizing.