Конференції НУХТ

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13186

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 17
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК
    (2015) Національний університет харчових технологій
    У збірник увійшли тези доповідей учасників IV Всеукраїнської науковопрактичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств.
  • Ескіз
    Документ
    Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі
    (2015) Національний університет харчових технологій
    Збірник включає в себе програму та матеріали доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яка відбулася 9 вересня 2015 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних завдань кондитерської галузі, зокрема розробці ресурсо- та енергозберігаючих технологій, розширенню асортименту кондитерських виробів, застосуванню нових інноваційних технологій та методів для створення високоякісних кондитерських виробів, у тому числі виробів спеціального призначення.
  • Ескіз
    Документ
    Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті
    (2019) Національний університет харчових технологій
    Видання містить матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій науці та промисловості.
  • Ескіз
    Документ
    Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті
    (2018) Національний університет харчових технологій
    Видання містить матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій науці та промисловості.The publication contains materials of 84 International scientific conference of young scientists and students "Youth scientific achievements to the 21st century Nutrition problem solution". It was considered the problems of improving existing and creating new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods, the use of unconventional raw materials, modern technological and energy saving equipment, improve of efficiency of the enterprises, and also the students research work results for improve quality training of future professionals of the food industry. The publication is intended for young scientists and researchers who are engaged in definite problems in the food science and industry.
  • Ескіз
    Документ
    Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті
    (2017) Національний університет харчових технологій
    Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій промисловості. It was considered the problems of improving existing and creating new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods, the use of unconventional raw materials, modern technological and energy saving equipment, improve of efficiency of the enterprises, and also the students research work results for improve quality training of future professionals of the food industry. The publication is intended for young scientists and researchers who are engaged in definite problems in the food science and industry.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості
    (2016) Національний університет харчових технологій
    Співробітники кафедри систематично виступають з доповідями на всеукраїнських і міжнародних науково-технічних конференціях. Кафедра готує науково-педагогічні кадри через аспірантуру і докторантуру, проводить попередню експертизу кандидатських і докторських дисертацій. Вченими кафедри за результатами науково дослідних робіт опубліковано 24 монографії. Результати наукових і прикладних розробок широко використовуються у промисловості, висвітлюються у наукових публікаціях і використовуються у навчальному процесі. Шість співробітників кафедри отримали звання лауреатів Державної премії України, два — Заслужених працівників вищої школи, один — Заслуженого винахідника України. Department staff regularly make presentations at the Ukrainian and international scientific conferences. The department trains scientific and pedagogical staff through postgraduate and doctoral studies, conducts a preliminary examination of theses. Scientists of the department based on the results of research works published 24 monographs. The results of scientific and applied research are widely used in the industry covered in the scientific literature and are used in educational process. Six members of the department were awarded the title winners of the State Prize of Ukraine, two - Honored Worker of Higher School, one - Honored inventor of Ukraine.
  • Ескіз
    Документ
    Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті
    (2016) Національний університет харчових технологій
    Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. The problems of improving existing and creating new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods, the use of new raw material, advanced techtech and energy saving equipment, improve the efficiency of subenterprises and the results of scientific research to improve student quality training of future professionals of the food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті
    (2014) Національний університет харчових технологій
    Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. The problems of improving existing and creating new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods, the use of new raw material, advanced techtech and energy saving equipment, improve the efficiency of subenterprises and the results of scientific research to improve student quality training of future professionals of the food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика
    (2015) Національний університет харчових технологій
    Розглянуто сучасні проблеми організації обліково-аналітичної, фінансово-інвестиційної, маркетингової діяльності підприємств харчової промисловості України, що дозволить більш ефективно формувати та реалізовувати стратегії розвитку галузі з урахуванням вітчизняного та міжнародного досвіду. Результати досліджень та обговорень можуть бути використані в навчальному процесі та в подальших наукових дослідженнях студентів, аспірантів та науковці різних рівнів та ВНЗ. Modern problems of organization of accounting and analytical, financial, investment, marketing activity of enterprises of food industry of Ukraine, which will allow more effectively to shape and implement the development strategy of the industry taking into account domestic and international experience. Research results and discussion can be used in teaching and in further research of students and scientists of different levels and UNIVERSITIES.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК
    (2015) Національний університет харчових технологій
    У збірник увійшли тези доповідей учасників ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньо- економічної діяльності підприємств. Розраховано на науковців, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств у сучасних ринкових умовах господарювання. The collection includes the abstracts of the III all-Ukrainian scientific -practical conference "improving the efficiency of enterprises food and processing branches of agrarian and industrial complex" in which they discussed topical issues functioning and development of economic entities, the problems resource, innovation and investment, financial, managerial and externally economic activity of enterprises. Intended for researchers, teachers, postgraduates and students of economic specialties of higher educational institutions who are interested in issues related to the functioning of enterprises in the modern market conditions.