Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Склад молочного киселю (патент на винахід № 122284)(2020) Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Дворецький, Дмитро ПетровичСклад молочного киселю, що містить молочну основу, крохмаль картопляний, при чому як наповнювач використовують пасту волоського горіха молочно-воскової стиглості.Документ Спосіб виробництва напою із сироватки молочної (Патент на корисну модель № 137500)(2019) Грек, Олена Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла ВікторівнаСпосіб виробництва напою із сироватки молочної, що включає нагрівання неосвітленої молочної сироватки, внесення наповнювача, підсолоджувача, пастеризацію, охолодження, який відрізняється тим, що як наповнювач використовують пасту волоського горіха молочно-воскової стиглості у кількості 3,5-4,5 %, який вносять в охолоджену до температури 6-8 °C суміш, як підсолоджувач застосовують фруктозу у кількості 2-3 %, додатково перед пастеризацією вносять попередньо підготовлену сироватко-рослинну суміш, що складається з харчових волокон з високою водопоглинаючою здатністю (на рівні 12 г/г) у кількості 1,0-1,2 %, змішаних з частиною сироватки молочної у співвідношенні (1-1,2):24 з наступним набуханням протягом 15-20 хв за температури 35-40 °C. A method of producing a whey beverage, comprising heating unclarified whey, filler, sweetener, pasteurization, cooling, characterized in that the filler used is a walnut paste of milk-wax ripeness in the amount of 3.5-4.5%, which make in the cooled to a temperature of 6-8 ° C as a sweetener apply fructose in the amount of 2-3%, additionally before pasteurization make a pre-prepared whey-vegetable mixture consisting of dietary fiber with high water absorption capacity (at the level of 12 g / g ) in the amount of 1.0-1.2%, mixed with part of the whey in the ratio (1-1.2): 24, followed by swelling for 15-20 min at a temperature of 35-40 ° C.Документ Склад напою із сироватки молочної (Патент на корисну модель № 137502)(2019) Грек, Олена Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла ВікторівнаСклад напою із сироватки молочної, що містить сироватку молочну, підсолоджувач, який відрізняється тим, що використовують фруктозу, додатково застосовують пасту волоського горіха молочно-воскової стиглості, а також вносять харчові волокна з високою водопоглинаючою здатністю (на рівні 12 г/г). The composition of the whey drink containing whey, sweetener, characterized in that it uses fructose, additionally use walnut paste of milk-wax ripeness, as well as make dietary fiber with high water absorption (at the level of 12 g / g)Документ Спосіб виробництва сироваткового сиру (Патент на корисну модель № 137556)(2019) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Онопрійчук, Олена ОлександрівнаСпосіб виробництва сироваткового сиру, що включає згущення, структуроутворення, перемішування та охолодження, фасування, витримку продукту, який відрізняється тим, що після згущення вводять вершки з масовою часткою жиру 33…35 % у кількості 20…25 % від загального об'єму сироватки, а після структуроутворення додають пажитник у кількості 2…3 %, який попередньо витримують протягом 15…17 хв у воді за температури 83…87 °C. A method of producing whey cheese, including thickening, structuring, mixing and cooling, packaging, aging of the product, characterized in that after thickening, cream with a mass fraction of fat 33… 35% in the amount of 20… 25% of the total volume of whey, and after structuring add fenugreek in the amount of 2… 3%, which is pre-soaked for 15… 17 min in water at a temperature of 83… 87 ° C ..Документ Склад молочного киселю (патент на корисну модель № 134358)(2019) Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Дворецький, Дмитро ПетровичСклад молочного киселю, що містить молочну основу, крохмаль картопляний, при чому як наповнювач використовують пасту волоського горіха молочно-воскової стиглості. The composition of the milk kissel containing the milk basis, potato starch, at which as a filler,were used a paste of walnut milk-wax ripeness.Документ Склад напою із молочної сироватки забарвленої (патент на корисну модель № 123418)(2018) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна; Чубенко, Лариса МихайлівнаСклад напою із молочної сироватки забарвленої має молочну сироватку, підсолоджуючий компонент, наповнювач та ванілін. Молочна сироватка забарвлена отримана при виробництві молочної білково-ягідної основи. Як підсолоджуючий компонент застосовується цукор-пісок. Як наповнювач використовують гомогенізовану ягідну пасту. The composition of the colored whey drink has whey, sweetener component, filler and vanillin. Whey is colored obtained during the production of milk protein and berry basis. Sugar is used as a sweetener component. A homogenized berry paste is used as a filler.Документ Склад напою із молочної сироватки забарвленої (патент на винахід № 117439)(2018) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна; Чубенко, Лариса МихайлівнаСклад напою із молочної сироватки забарвленої має молочну сироватку, підсолоджуючий компонент, наповнювач та ванілін. Молочна сироватка забарвлена отримана при виробництві молочної білково-ягідної основи. Як підсолоджуючий компонент застосовується цукор-пісок. Як наповнювач використовують гомогенізовану ягідну пасту. The composition of the drink from whey containing whey, sweeteners component, filler, vanillin, and the composition of the drink as whey contains colored whey, obtained during the production of milk protein-berry basis, as sweeteners component contains sugar and as a filler contains homogenized berry paste.Документ Спосіб виробництва напою з молочної сироватки (Патент на корисну модель №95376)(2014) Іванов, Сергій Віталійович; Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Чепель, Наталія ВасилівнаСпосіб виробництва напою з молочної сироватки, який включає внесення наповнювача, перемішування, теплову обробку, який відрізняється тим, що в якості наповнювача використовується клітковина рослинна з висівок жита в кількості 1,5-3,5 %, яку перед внесенням до основного об’єму сироватки піддають набуханню у пастеризованій молочній сироватці, взятій у співвідношенні до цього наповнювача як (3,5-2,5):1. The method of manufacturing a drink with whey, which includes making filler mixing, heat treatment, characterized in that a filler used vegetable fiber from rye bran quantity 1,5-3,5%, which before entering into the bulk serum subjected to swelling in pasteurized milk serum, taken in relation to this as filler (3,5-2,5): 1.Документ Спосіб виробництва сироваткового напою (Патент на корисну модель № 95374)(2014) Іванов, Сергій Віталійович; Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена ОлександрівнаСпосіб виробництва сироваткового напою, який включає приймання сировини, очищення сироватки від казеїнового пилу і жиру, проведення термообробки, охолодження, внесення наповнювача, перемішування, пастеризацію, охолодження, розлив, зберігання, який відрізняється тим, що в якості наповнювача використовують харчові волокна, а саме Citri-Fi в кількості 0,1-0,2 % та шрот розторопші плямистої в кількості 2,0-3,0 % від загальної маси сироватки, який перед внесенням піддають набуханню у пастеризованій сироватці при температурі 38-42 °С протягом 10-15 хв, взятій у співвідношенні до харчових волокон як (3-2,5):1. The method of manufacturing whey drink that includes receiving raw materials from casein whey cleaning dust and grease, heat treatment of cooling, making filling, mixing, pasteurization, refrigeration, bottling, storage, characterized in that a filler used dietary fiber, namely Citri-Fi in the amount of 0.1-0.2% and meal of milk thistle in the amount 2.0-3.0% of the total weight of whey that before making subjected to swelling in pasteurized whey at a temperature of 38-42 ° C for 10 15 min, taken in relation to dietary fiber as (3-2,5): 1.Документ Спосіб виробництва альбумінної маси із підсирної сироватки (Патент на корисну модель № 83993)(2013) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Хижняк, Наталія Олександрівна; Кушнір, Таїсія ВолодимирівнаСпосіб виробництва альбумінної маси, яка передбачає приймання молочної сироватки, охолодження, резервування, підігрів, внесення кислої сироватки, теплову обробку суміші, охолодження, самопресування згустку, фасування, зберігання, причому перед тепловою обробкою в молочну сироватку вноситься харчова добавка "Колаген pro 4402", в кількості 0,40…0,49 % до маси сировини, причому попередньо добавку розчиняють у частині сироватки при співвідношенні добавка:сироватка 1:12-1:13, перемішують і підігрівають до температури (60…65)°С. Method of manufacturing albuminnoyi mass, which implies acceptance whey, cooling, redundancy, heating, making sour whey, cooked mixture cool samopresuvannya bunch, packaging, storage, and before heat treatment in whey brought food additive "Collagen pro 4402" in an amount of 0.40...0.49% by weight of raw and pre-additive dissolved in serum at a ratio of additive:serum 1:12-1:13, mixed and heated to a temperature (60 ... 65) ° C.