Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 15
  • Ескіз
    Документ
    М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87803)
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем Ігорович
    Розроблено м’ясний продукт запечений, що містить свинину, нашприцьовану розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75», «Апроред» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». «Протемикс 75 A baked meat product containing pork nashprytsovanu brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "," Aprored "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor".
  • Ескіз
    Документ
    Гамбургер «Делікатесний» (Патент на корисну модель № 87784)
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Повх, Тетяна Михайлівна
    Розроблено гамбургер, що містить свинину напівжирнута м'ясо куряче у співвідношенні 50:50, гідратовані висівки пшеничні, висівки для паніровки, цибулю ріпчасту, перець чорний мелений, взяті у кількості від вмісту м'яса. A hamburger that contains semi fat porkand chicken meat 50:50, hydrated wheat bran, bran for breading, onion,ground black pepper, taken in quantity of meat content.
  • Ескіз
    Документ
    Варена ковбаса "Вікторія" (Патент № 103399)
    (2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Березовська, Ірина Захарівна; Філоненко, Михайло Ігорович; Бомко, Ірина Василівна
    Розроблено варену ковбасу, яка включає яловичину першого сорту, нітрит натрію, сіль кухонну, спеції, яка відрізняється тим, що як спеції містить тмин, паприку, гірчицю та додатково містить свинину напівжирну, сироватку молочну суху, воду та добавку „Вікторія”. Designed cooked sausage, which includes first-class beef, sodium nitrite, salt, spices, which is characterized in that both contain spices cumin, paprika, mustard, and further contains pork meat, milk, dry whey, water and additive "Victoria."
  • Ескіз
    Документ
    Фарш "Апетитний" (Патент на винахід № 102487)
    (2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Горобець, Юлія Сергіївна
    Розроблено фарш, який включає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції містить сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біф або Вурсал ПФ, а також додатково містить м'ясо куряче, соєвий текстурат, манну крупу. Developedmince, which includesbolded pork, characterized in, as a spicecontainssaltandground black pepper,additivePro fresh extra and additiveVursalBeef or VursalPF, and further comprisingmeatchicken’s, soya texturate,semolina.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш “Пікантний” (Патент на корисну модель № 76285)
    (2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Венглюк, Олександр Володимирович
    Розроблено фарш, що включає м'ясо котлет неяловиче або яловичину другого сорту, свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується сир твердий, яйця, зелень(кріп, петрушка). Developed mince,containing beef cutlet meat or the second grade beef, semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used cheese, eggs, dill and parsley.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш “Ніжний” (Патент на корисну модель № 76284)
    (2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Венглюк, Олександр Володимирович
    Розроблено фарш, щовключає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується м'ясо індиче, квасоля варена, крохмаль. Developed mince, containing semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used a turkey-cock meat, boiled beans and starch.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш "Апетитний" (Патент на корисну модель № 76283)
    (2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Горобець, Юлія Сергіївна
    Розроблено фарш, щовключає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується м'ясо куряче, соєвий текстурат, манна крупа. Developed mince, containing semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used chicken meat, soy texturate, semolina.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясні тюфтельки з фукусом (Патент на корисну модель №43717)
    (2009) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Зінченко, Ольга Олександрівна
    Розроблено м'ясні тюфтельки з фукусом, які включають м'ясо подрібнене, воду, крупу рисову, цибулю ріпчасту пасеровану, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що як м'ясо використовують м'ясо куряче та свинину напівжирну, а додатково вносятьзернопродукт пробуджений ячмінний, яйця, масло вершкове, цибулю ріпчасту свіжу та морську водорість фукус. Developed meat noisettes containing minced meat, rice groats, fried onion, salt, ground black pepper, characterized in that it as meat contains chicken meat and pork bold and additionally contains barley grainproduct, eggs , butter, onion fresh and water-plants fucus.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясні тюфтельки з цистозірою (Патент на корисну модель № 43718)
    (2009) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Зінченко, Ольга Олександрівна
    Розроблено м'ясні тюфтельки з цистозірою, які включають м'ясо подрібнене, воду, крупу рисову, цибулю ріпчасту пасеровану, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що як м'ясо використовують м'ясо куряче та свинину напівжирну, а додатково вносять зернопродукт пробуджений ячмінний, яйця, масло вершкове, цибулю ріпчасту свіжу та морські водорості цистозіра чорноморська. Developed meat noisettes containing minced meat, rice groats, fried onion, salt, ground black pepper, characterized in that it as meat contains chicken meat and pork bold and additionally contains barley grainproduct, eggs , butter, onion fresh and water-plantsblack sea tsystoziru.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясні фрикадельки з ламінарією ( Патент на корисну модель № 45881 )
    (2009) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Захарчук, Сергій Віталійович
    Розроблено м'ясні фрикадельки з ламінарією, які включають м'ясо куряче подрібнене, свинину напівжирну подрібнену, зернопродукт пробуджений ячмінний, яйця курячі, моркву свіжу, цибулю ріпчасту свіжу, воду, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково вносять морські водорості ламінарію. измельченную, Designed meatballs with laminariya, which include shredded chicken meat, pork meat is chopped, grain product awakened barley, eggs, fresh carrots, fresh onions, water, salt, ground black pepper, which are characterized in that it further contribute water-plantslaminariya.