Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Склад низькокалорійного соусу (Патент на корисну модель № 101954)(2015) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ясюченко, Олександр Сергійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій ВолодимировичСклад низькокалорійного соусу, що містить олію соняшникову рафіновану, яйця, цукор білий кристалічний, оцет столовий (3 %), який відрізняється тим, що як яйця використовують яєчний порошок та додатково вносять сіль, порошок з яблук, порошок з апельсинів, сухе молоко та воду у такому співвідношенні компонентів, мас.%: олія соняшникова, рафінована 5,0…7,0; яєчний порошок 2,0…2,4; сіль 1,0…1,6; вода 65,0…57,2; порошок з яблук 14,0…18,0; порошок з апельсинів 1,8…2,2; сухе молоко 1,8…2,2; цукор білий кристалічний 2,8; оцет столовий 3 %-ий 6,7. A composition of a low-calorie sauce contains sunflower oil, refined, white crystalline sugar, vinegar 3 %, egg powder, salt, powdered apples, powdered orange, powdered milk and water.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 97746)(2015) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичЕкструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре, крупу пшоняну, яблучний порошок, морквяний порошок, сіль у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 97747)(2015) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичЕкструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре, крупу рисову, яблучний порошок, буряковий порошок, сіль у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на винахід №108001)(2015) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичЕкструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре, крупу рисову, сухе молоко, яблучний порошок, морквяний порошок, сіль у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на винахід № 106160)(2014) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичЕкструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре, пшоняну крупу, яблучний порошок, сіль у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання. Extrusion product containing dried mashed potatoes, millet cereal, apple powder, salt in certain proportions. The product is completely ready for use.Документ Повітряна картопля ячнево-молочно-яблучна (Патент на корисну модель № 56243)(2011) Ковбаса, Володимир Миколайович; Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується ячнева крупа, сухе молоко та яблучний порошок, для покращення харчової цінності та органолептичних показників. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of extruded product containing dry potato puree, difference is use of barley, dry milk and apple powder for improve the nutritional value and organoleptic indicators.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36130)(2008) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Петрова, Жанна ОлександрівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується яблучний порошок.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель №36129)(2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Петрова, Жанна ОлександрівнаЕкструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре та яблучний порошок у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.Документ Екструзійний продукт «Повітряна картопля молочно-яблучна» (Патент на корисну модель № 69011)(2012) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шульга, Сергій ІвановичЕкструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре, яблучний порошок,сухе молоко сіль у певних співвідношеннях..Продукт готовий до споживання без додаткової обробки.