Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ М'ясо-рослинний січений напівфабрикат "натуральний" ( Патент на корисну модель № 121749 )(2017) Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Гончаренко, Таїса Юріївна; Яровий, Володимир ЮрійовичВведення борошна льону менше 2 % призводить до недосягнення бажаного ефекту збагачення омега-3 та омега-6 поліненасиченими жирними кислотами, додавання більше 4 % призводить до погіршення структурних властивостей продукту та органолептичних показників. 40 Перед внесенням у продукт проводять гідратацію сухої композиції борошна (1:5). The introduction of flaxseed less than 2% leads to failure to achieve the desired effectenrichment of omega-3 and omega-6 polyunsaturated fatty acids, addition of more than 4%leads to deterioration of the structural properties of the product and organoleptic parameters.40 Before applying the product, hydrate the dry flour composition (1: 5).Документ Бісквітний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 104088 )(2016) Стрілець, Ірина Петрівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаБісквітний напівфабрикат з поліпшеними органолептичними показниками та зменшеною висотою тістової маси. Містить борошно пшеничне, меланж, цукор, модифікований крохмаль «Microlys FH02». Biscuit semi-finished product with improved organoleptic characteristics and reduced height of test weight. Contains wheat flour, melange, sugar, modified starch «Microlys FH02».Документ Спосіб виробництва сортового борошна (Патент на корисну модель №111920)(2016) Єремеєва, Олена Анатоліївна; Харченко, Євген Іванович; Ільчук, Віктор БорисовичПатент на спосіб виробництва сортового пшеничного борошна із застосуванням процесів лущення та плющення. Наведено принципову схему технологічного процесу. The patent for a way Manufactures of high-quality wheat flour with use of processes of a peeling and flaking. The basic scheme of technological process is resulted.Документ Експрес-метод визначення виду борошна у вафельних листах (Патент на винахід № 111538)(2016) Тарасенко, Ірина Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Тарасенко, Сергій ДмитровичВинахід належить до харчової промисловості, а саме до кондитерського виробництва. Експрес-метод визначення вмісту борошна у вафельних листах, що використовує метод інфрачервоної спектроскопії в ближній області спектра та передбачає попереднє подрібнення зразка з просіюванням утворених часток крізь сито. Згідно з винаходом, вимірюють інтенсивність спектра дифузного відбивання в інтервалі довжин хвиль 1,76-1,77 мкм. Технічний результат полягає у забезпеченні підвищення точності та достовірності результатів вимірювань. Використання даного експрес-методу дозволить проводити швидкий аналіз та контролювати вид борошна у вафельних листах. При цьому експертиза проводиться без використання хімічних реактивів, не відбуваються зміни фізико-хімічних показників і властивостей зразка.Документ Експрес-метод визначення виду борошна у вафельних листах (Патент на корисну модель № 99212)(2015) Тарасенко, Ірина Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Тарасенко, Сергій ДмитровичЕкспрес-метод визначення виду борошна у вафельних листах включає метод інфрачервоної спектроскопії в ближній області спектра та передбачає попереднє подрібнення зразка з просіюванням утворених часток крізь сито. Вимірюється інтенсивність спектра дифузного відбивання.Документ Спосіб приготування опари (Патент на винахід №113924)(2017) Доломакін, Юрій Юрійович; Литовченко, Ігор МиколайовичСпосіб приготування опари передбачає змішування в 3 етапи, на першому етапі відбувається змішування води та борошна до отримання структурної суміші, на другому етапі швидкість мішалки збільшується на певний відсоток, на третьому етапі робочий орган сповільнюється на задану величину. The method of preparation of the dough involves mixing in 3 stages, the first stage is mixing water and flour to obtain the structural of the mixture in the second stage the speed of the stirrer is increased by a certain percentage, in the third stage the work body is slowed down by the specified amount.Документ Булочний виріб з мальтозною патокою (Патент на корисну модель № 40252)(2009) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра ІванівнаПатент на корисну модель. Булочний виріб з мальтозною патокою містить борошно, дріжджі, сіль, мальтозну патоку. Використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів дозволяє провести повну заміну рецептурного цукру. Запропонований склад інгредієнтів забезпечує отримання виробів стабільної якості та подовжує тривалість збереження виробами свіжості. Useful model patent. Bakery product with maltose treacle, containing flour, yeast, salt, maltose treacle. Use of maltose treacle in the production of bakery products allows a complete sugar replacement prescription. The proposed composition of ingredients ensures a stable product quality and prolong freshness preservation products.Документ Спосіб виробництва борошна з використанням повітря аспіраційних і пневмотранспортних установок (Патент на корисну модель № 50220)(2010) Шаповаленко, Олег Іванович; Дмитрук, Євген Адамович; Харченко, Євген Іванович; Ільчук, Віктор Борисович; Шаран, Андрій ВасильовичПатент на спосіб виробництва борошна із використанням повітря аспіраційних і пневмотранспортних установок. Показано принцип функціонування систем рециркуляції повітря, наведено межі повернення повітря у виробничі приміщення. Показано принципову схему використання повітря. The patent for a way of manufacture of a flour with use of air аспирационных and pneumotransport installations. It is shown functioning of systems principle recycled air, it is resulted borders of return of air in industrial premises. It is shown principle the scheme of use of air.Документ Просіювач (Патент на корисну модель № 93201)(2014) Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлия Станиславовна; Десик, Микола Григорович; Кравченко, Олександр ІвановичПросіювач, який складається з корпуса, вала, обертового сита, який відрізняється тим, що на валу встановлена крильчатка, на вхідному патрубку триходовий кран і додатково встановлено патрубок з підпружиненим клапаном для очищення сита. Sifter, which is comprised of a shaft rotating sieves, characterized in that the shaft impeller installed on the outlet pipe of the three-way valve and an additional set of spring-loaded nozzle valve for cleaning sieves.Документ Булочні вироби з глюкозно-фруктозним сиропом (Патент на корисну модель № 30523)(2008) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра ІванівнаПатент на корисну модель. Булочний виріб з глюкозно-фруктозним сиропом містить борошно, дріжджі, сіль, глюкозно-фруктозний сироп. Використання глюкозно-фруктозного сиропу у виробництві булочних виробів дозволяє провести повну заміну рецептурного цукру. Запропонований склад інгредієнтів забезпечує отримання виробів стабільної якості з подовженою тривалістю збереження виробами свіжості та нижчою, порівняно з виробами з цукром, собівартістю. Useful model patent. Bakery product with Glucose-fructose syrup, containing flour, yeast, salt, glucose-fructose syrup. Use of Glucose-fructose syrup in the production of bakery products allows a complete sugar replacement prescription. The proposed composition of ingredients providing a consistent quality product with a long lasting freshness and preservation products lower in comparison with the products of sugar cost.