Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 13
  • Ескіз
    Документ
    Помадно-кремові цукерки «Аронія» (Патент на корисну модель № 131288)
    (2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан, Олена Олександрівна; Стадник, Світлана Богданівна
    Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадно-кремової маси, що містить в своєму складі цукор білий кристалічний, пюре з ягід чорноплідної горобини, кислоту лимонну. Додатково містить молочний жир і гуміарабік.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87811)
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем Ігорович; Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна
    Розроблено м’ясний продукт запечений, що містить м'ясо індиче, нашприцьоване розсолом, який містить у своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75», «Апроред» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». A baked meat product containing turkey meat, nashprytsovane brine, which contains in its composition salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "," Aprored "and the outside layer of the food additive "Brateks Decor."
  • Ескіз
    Документ
    М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87801)
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем Ігорович; Слива, Світлана Сергіївна
    Розроблено м’ясний продукт запечений, що містить м'ясо яловичини, нашприцьоване розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». A baked meat product containing beef, nashprytsovane brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor ".
  • Ескіз
    Документ
    М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87802)
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем Ігорович; Черноус, Катерина Вікторівна
    Розроблено м’ясний продукт запечений, що містить м'ясо куряче, на- шприцьоване розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». A baked meat product that contains chicken meat, for shprytsovane brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor".
  • Ескіз
    Документ
    М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87803)
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем Ігорович
    Розроблено м’ясний продукт запечений, що містить свинину, нашприцьовану розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75», «Апроред» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». «Протемикс 75 A baked meat product containing pork nashprytsovanu brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "," Aprored "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor".
  • Ескіз
    Документ
    Хлібобулочний виріб «Булочка золотиста» (Патент на корисну модель № 55321)
    (2010) Перегуда, Микола Антонович; Шаран, Андрій Васильович; Євтушенко, Олег Олександрович; Сімачинська, Тетяна Володимирівна
    Патент на корисну модель. В основу корисної моделі поставлене завдання створення рецептури булочки «Золотиста» шляхом використання нового компоненту, надати їй підвищеної поживної і біологічної цінності. Utility model patent. At the heart of utility model is creation receipt of the roll «Golden» using the new component gave it heightened nourishing and biological value.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва збагаченої екструдованої квасолі (Патент на корисну модель № 57595)
    (2011) Перегуда, Микола Антонович; Шаран, Андрій Васильович; Євтушенко, Олег Олександрович
    Патент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу виробництва екструдованої квасолі, що дозволяє отримати екструдовані напівфабрикати підвищеної харчової і біологічної цінності. Utility model patent. At the heart of utility model is improving of the method of production extruded haricot that allows realize an extruded half-finished goods with heightened nourishing and biological value.
  • Ескіз
    Документ
    Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 84767)
    (2013) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій Іванович
    Екструзійний картоплепродукт, що містить сухе картопляне пюре та сіль, який відрізняється тим, що як добавка використовується кукурудзяна крупа та сухе молоко, при такому співвідношенні сировинних інридієнтів,%: сухе картопляне пюре 25-69, кукурудзяна крупа 25-65, сухе молоко 5-20, сіль 0-1.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексна суміш «Едгум КД 16» (Деклараційний патент на винахід № 66675)
    (2004) Оболкіна, Віра Іллівна; Бистров, Павел Олександрович; Залевська, Надія Олексіївна; Горбань, Ольга Іванівна; Кохан, Олена Олександрівна
    Деклараційний патент на винахід. Запропоновано комплексну суміш, що містить у своєму складі камедь рослинного походження, яка відрізняється тим, що додатково містить мальтодекстрин, модифікований крохмаль. Ця суміш дозволяє стабілізувати структуру молочної начинки і формувати вироби методом екструзії.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою (Деклараційний патент на винахід № 65396)
    (2004) Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Залевська, Надія Олексіївна; Кохан, Олена Олександрівна
    Запропоновано спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою, що включає приготування тіста і начинки, формування виробів методом екструзії, випікання виробів, який відрізняється тим, що під час приготування начинки додають комплексну суміш «Едгум КД 15». Цей спосіб дозволяє збільшити відсоток начинки у виробі та збільшити термін зберігання продукції.