Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Помадно-кремові цукерки «Аронія» (Патент на корисну модель № 131288)(2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан, Олена Олександрівна; Стадник, Світлана БогданівнаДеклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадно-кремової маси, що містить в своєму складі цукор білий кристалічний, пюре з ягід чорноплідної горобини, кислоту лимонну. Додатково містить молочний жир і гуміарабік.Документ М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87811)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем Ігорович; Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена ОлегівнаРозроблено м’ясний продукт запечений, що містить м'ясо індиче, нашприцьоване розсолом, який містить у своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75», «Апроред» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». A baked meat product containing turkey meat, nashprytsovane brine, which contains in its composition salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "," Aprored "and the outside layer of the food additive "Brateks Decor."Документ М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87801)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем Ігорович; Слива, Світлана СергіївнаРозроблено м’ясний продукт запечений, що містить м'ясо яловичини, нашприцьоване розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». A baked meat product containing beef, nashprytsovane brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor ".Документ М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87802)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем Ігорович; Черноус, Катерина ВікторівнаРозроблено м’ясний продукт запечений, що містить м'ясо куряче, на- шприцьоване розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». A baked meat product that contains chicken meat, for shprytsovane brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor".Документ М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87803)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем ІгоровичРозроблено м’ясний продукт запечений, що містить свинину, нашприцьовану розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75», «Апроред» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». «Протемикс 75 A baked meat product containing pork nashprytsovanu brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "," Aprored "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor".Документ Хлібобулочний виріб «Булочка золотиста» (Патент на корисну модель № 55321)(2010) Перегуда, Микола Антонович; Шаран, Андрій Васильович; Євтушенко, Олег Олександрович; Сімачинська, Тетяна ВолодимирівнаПатент на корисну модель. В основу корисної моделі поставлене завдання створення рецептури булочки «Золотиста» шляхом використання нового компоненту, надати їй підвищеної поживної і біологічної цінності. Utility model patent. At the heart of utility model is creation receipt of the roll «Golden» using the new component gave it heightened nourishing and biological value.Документ Спосіб виробництва збагаченої екструдованої квасолі (Патент на корисну модель № 57595)(2011) Перегуда, Микола Антонович; Шаран, Андрій Васильович; Євтушенко, Олег ОлександровичПатент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу виробництва екструдованої квасолі, що дозволяє отримати екструдовані напівфабрикати підвищеної харчової і біологічної цінності. Utility model patent. At the heart of utility model is improving of the method of production extruded haricot that allows realize an extruded half-finished goods with heightened nourishing and biological value.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 84767)(2013) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичЕкструзійний картоплепродукт, що містить сухе картопляне пюре та сіль, який відрізняється тим, що як добавка використовується кукурудзяна крупа та сухе молоко, при такому співвідношенні сировинних інридієнтів,%: сухе картопляне пюре 25-69, кукурудзяна крупа 25-65, сухе молоко 5-20, сіль 0-1.Документ Комплексна суміш «Едгум КД 16» (Деклараційний патент на винахід № 66675)(2004) Оболкіна, Віра Іллівна; Бистров, Павел Олександрович; Залевська, Надія Олексіївна; Горбань, Ольга Іванівна; Кохан, Олена ОлександрівнаДеклараційний патент на винахід. Запропоновано комплексну суміш, що містить у своєму складі камедь рослинного походження, яка відрізняється тим, що додатково містить мальтодекстрин, модифікований крохмаль. Ця суміш дозволяє стабілізувати структуру молочної начинки і формувати вироби методом екструзії.Документ Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою (Деклараційний патент на винахід № 65396)(2004) Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Залевська, Надія Олексіївна; Кохан, Олена ОлександрівнаЗапропоновано спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою, що включає приготування тіста і начинки, формування виробів методом екструзії, випікання виробів, який відрізняється тим, що під час приготування начинки додають комплексну суміш «Едгум КД 15». Цей спосіб дозволяє збільшити відсоток начинки у виробі та збільшити термін зберігання продукції.