Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 25
  • Ескіз
    Документ
    Паштет з фітокомплексом пророщених зерен (Патент на корисну модель № 116562 UA)
    (2017) Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Березюк, Анна Сергіївна
    Паштет містить м'ясну сировину, молоко сухе, рослинну олію, сироватку, цибулю ріпчасту, сіль кухонну харчову, перець. Як м'ясну сировину використовують м'ясо куряче та печінку курячу варену. Як рослинну олію використовують кукурудзяну олію та додатково використовують фітокомплекс пророщених зерен вівса, ячменю, пшениці та кукурудзи. Pate contains raw meat, dry milk, vegetable oil, whey, onion, table salt, pepper. Chicken meat and boiled chicken liver are used as meat raw materials. Corn oil is used as vegetable oil, and a phytocomplex of germinated oat, barley, wheat and corn grains is additionally used.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет з грибною сировиною (Патент на корисну модель № 129702 UA)
    (2018) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Литвиненко, Дар'я Юріївна
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету з грибною сировиною, збалансованого за амінокислотним складом, який призначено для профілактичного та громадського харчування. Поставлена задача вирішуються тим, що паштет з грибною сировиною, який містить печінку бланшовану подрібнену, сіль, цибулю ріпчасту пасеровану, перець духмяний і чорний, згідно з корисною моделлю, містить печінку курячу та додатково фарш курячий олію кукурудзяну, грибну сировину (білі гриби, маслюки, опеньки), сухе молоко, сироватку. The basis of the useful model is the task of developing a formula of the paste with mushroom raw materials, balanced by the amino acid composition, which is intended for preventive and public nutrition. The task is solved by the fact that the paste with mushroom raw material, which contains liver blanched crushed, salt, poppy-fried porridge, sweet and black pepper, according to a useful model, contains liver of chicken and, in addition, minced meat, chicken oil, corn, mushroom raw material (white mushrooms, buttermilk), milk powder, whey.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясний паштет з рослинними добавками
    (2017) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Калачікова, Анна Миколаївна
    Запропонований м'ясний паштет з рослинними добавками передбачає використання грибної сировини,що дозволяє отримати продукт з оптимальними органолептичними показниками. Технічний результат полягає в отриманні м'ясного паштету з рослинними добавками з високими ехнологічними, структурно-механічними характеристиками. The proposed meat paste with herbal supplements provides use of mushroom raw material, which allows obtaining the product with the optimal organoleptic parameters. The technical result is to get meat paste with plant additives with high technological, structural and mechanical characteristics.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет дієтичний "Гурман"
    (2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Котляр, Євген Олександрович; Миніч, Руслан Миколайович; Пащенко, Оксана Василівна
    Відомий паштет м'ясний з грибним порошком. Недоліком прототипу можна вважати невисокі в'язкопластичні властивості, необхідність поліпшення жирнокислотного та амінокислотного складу. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету дієтичного "Гурман" з низькою калорійністю та збалансованим жирнокислотним складом, який призначений для профілактичного харчування. A famous paste of meat with mushroom powder. The disadvantage of the prototype can be considered low visco-plastic properties, the need to improve the fatty acid and amino acid composition. The basis of the useful model is the task of developing a formula of dietary "Gourmet" with low calorie content and a balanced fatty acid composition that is intended for preventive nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет м'ясний запечений "Шкільний"
    (2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Пащенко, Оксана Василівна
    Відома рецептура м'ясного запеченого паштету, недоліком якого є низькі органолептичні показники, а також не достатня кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення паштету збагаченого вітамінами, а саме А, Д, Е, мікро- і мікроелементами, які необхідні для нормального функціонуванняорганізму людини. The known recipes of meat baked pate, the disadvantage of which are low organoleptic parameters, as well as not enough vitamins, micro-and macro elements. The basis of a useful model is the task of developing a vitamin-enriched paste, namely A, D, E, micro and microelements, which are necessary for the normal functioning of the human organism.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет м'ясний запечений "Унікальний"
    (2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Тимченко, Денис Олексійович
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету м'ясного запеченого з підвищеними вмістом полі ненасичених жирних кислот і високими структурно механічними характеристиками. Технічний результат, який може бути отриманий при здійсненні корисної моделі, полягає в розширенні асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a recipe for meat of baked pastes with high content of polyunsaturated fatty acids and high structural and mechanical characteristics. The technical result that can be obtained when implementing a utility model is to expand the range of products produced in order to improve the quality of the target product, in particular organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет з сироваткою молочною (Патент на корисну модель № 105127)
    (2016) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Якимчук, Віра Віталіївна; Чернега, Ольга Василівна
    Паштет з сироваткою молочною,що включає м'ясну сировину, печінку бланшовану, яйця, цибулю смажену, сухе молоко,суміш спецій і приправ, сіль кухонну,бульйон або воду. Pate whey that includes raw meat, liver, blanched, eggs, fried onions, milk powder, a mixture of spices and seasonings, salt, broth or water.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція паштету для геродіетичного харчування ( Патент на корисну модель № 97195)
    (2015) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гордiєнко, Олена Василiвна
    Композицiя паштетy для геродiетичноrо харчування, включае м'ясну сировину, молоко сухе коров'яче знежирене, олiю рослинну, цибулю рiпчасry пасеровану, бульйон, сiль кухонна харчову, перець духмяний, яка вiдрiзняється тим, що як м'ясну сировину використовують м'ясо куряче та печiнку курячу варену, як рослинну олiю використовують лляну та додатково використовують пшеничну клiтковину гiдратовану, кров, морську капусту Laminaria. Composition pastega for herodeion food, including raw meat, cow's milk fat, vegetable oil, onion rpcemu fried, broth, salt, allspice, characterized in that the raw meat used meat chicken and chicken liver cooked, as vegetable oil use linseed and additionally use wheat cellulose hydrated, blood, laminaria Laminaria.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет для геродiетичного харчування (Патент на корисну модель № 95367)
    (2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гордiєнко, Олена Василiвна
    Паштет для геродiетичного харчування, що мiстить м'ясну сировину, молоко сухе коров'яче знежирене, олію рослинну, цибулю рiпчасту пасеровану, бульйон, сiль кухонну харчову, перець духмяний, який вiдрiзняється тим, що як м'ясну сировину використовують м'ясо куряче та печiнку курячу варену, як рослинну олію викоритовують лляну олiю та додатково використовують пшеничну клiтковину гiдратовану, кров, гриби печерицi бланшовані. Pate herodeion food containing raw meat, cow's milk fat, vegetable oil, onion finely chopped, broth, culinary food salt, allspice, characterized in that the raw meat used meat chicken and chicken liver cooked, as vegetable oil make linseed oil and in addition use wheat cellulose hydrated, blood, mushrooms blanched.
  • Ескіз
    Документ
    Овочевий паштет (Патент на корисну модель № 66638)
    (2012) Бандуренко, Галина Михайлівна; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна; Осипчук, Дарина Василівна
    Овочевий паштет містить моркву бланшовану, цибулю обсмажену, буряк бланшований, рослинну олію, сіль, перець чорний молотий, воду, крохмаль, цукор. Vegetable paste contains blanched carrots, onions roasted, blanched beet, vegetable oil, salt, ground black pepper, water, starch, sugar.