Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Перспектива використання нетрадиційних сортів винограду в Україні(2018) Бабич, Ірина Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир ПавловичМетою роботи було завдання дослідити нетрадиційні сорти червоного винограду, як сировину для виготовлення сортового винаДокумент Дослідження зміни кольору рожевих вин у в процесі їх виготовлення та зберігання(2012) Чернявська, Аліна Олегівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Бабич, Ірина МихайлівнаКолір є найважливішим із візуальних атрибутів вин і є фактором загальної якості продукту, який може впливати на сприйняття вина в цілому. Питання формування кольору рожевих столових вин є відкритим для досліджень. Colour is an important visual attributes of wines and is a factor in the overall quality of the product, which can influence the perception of wine in general. The formation of pink-colored table wine open for research.Документ Дослідження впливу оклейки на зміну вмісту фенольних речовин у виноматеріалах(2014) Бабич, Ірина Михайлівна; Гречко, Ніна ЯківнаУ виноробстві фенольні речовини, та продукти їх перетворення активно впливають на смак, аромат, колір і прозорість виноматеріалів і вин. У результаті взаємодії фенольних речовин з білками з'являються продукти, які випадають в осад, що спричиняє помутніння вина, тому проводиться оклеювання желатином для виділення конденсованих форм фенольних речовин із вина. In wine phenolic substances and their transformation products actively influence the taste, aroma, color and transparency and wine tasting. The interaction of phenolic compounds with proteins appear foods that precipitate, causing turbidity of wine because gelatin glue is made to highlight the condensed form of phenolic compounds of wine.Документ Стабілізація, як один з напрямків розвитку технології виноробства(2005) Бабич, Ірина Михайлівна; Гержикова, Вікторія Григорівна; Домарецький, Віталій АфанасійовичДокумент Дослідження впливу використання цукру–піску в технології ігристих вин(2013) Гречко, Ніна Яківна; Бабич, Ірина Михайлівна; Євтєєв, Д. В.Документ Використання нових оклеювальних метеріалів при обробленні червоних столових вин(2004) Бабич, Ірина Михайлівна; Гержикова, Вікторія Григорівна; Домарецький, Віталій АфанасійовичДокумент Використання препаратів рідких желатинів у вітчизняному виноробстві(2007) Бабич, Ірина Михайлівна; Чурсіна, Ольга Олексіївна; Гержикова, Вікторія ГригорівнаДокумент Дослідження комплексу біополімерів шампанських виноматеріалів(2003) Бабич, Ірина Михайлівна; Гречко, Ніна ЯківнаДокумент Розроблення методу визначення відновлювальної здатності шампанських виноматеріалів(2002) Бабич, Ірина Михайлівна; Луканін, Олександр Сергійович; Шарапова, Т. О.Документ Нові енергозберігаючі технології у виноробстві(2006) Бабич, Ірина Михайлівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Білько, Марина Володимирівна; Гречко, Ніна Яківна