Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Переваги використання електронного меню в закладах ресторанного господарства(2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Польовик, Володимир Вікторович; Бережна, Тетяна ОлегівнаПроаналізовано основні переваги використання електронного меню в закладах ресторанного господарства. The main advantages of using an electronic menu in restaurants are analyzed.Документ Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Філіппова, Альона ЮріївнаРозглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства. The method of assessing the quality of food rations in restaurants is considered.Документ Перспективи використання чайної продукції у технології наливок(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Філіппова, Альона ЮріївнаНаведено результати експериментальних досліджень антиоксидантної активності водно-спиртових настоїв чайної продукції у технології наливок. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions of tea products in the technology of liqueurs.Документ Перспективи використання настоїв чаю у технології наливок(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Бережна, Тетяна Олегівна; Іскандарова, Ірина Романівна; Філіппова, Альона ЮріївнаНаведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв чаю у технології наливок. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions of tea in the technology of liqueurs.Документ Інноваційні технології водно-спиртових настоїв у закладах ресторанного господарства(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Філіппова, Альона Юріївна; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна ОлегівнаНаведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.Документ Порівняльна характеристика хімічного складу та біологічної цінності аглютенового та пшеничного борошна(2018) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна ОлегівнаДокумент Обґрунтування вибору сировини для брауні спеціального призначення(2020) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна ОлегівнаДокумент Встановлення та коригування критичних точок під час приготування брауні(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна ОлегівнаДокумент Порівняльна характеристика фізико-хімічних показників аглютенової сировини(2018) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Чернюк, Олександра Сергіївна; Бережна, Тетяна ОлегівнаДокумент Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів спеціального призначення на основі горіхового борошна(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна Олегівна