Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
78 результатів
Результати пошуку
Документ Досліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезії(2018) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна ІванівнаДосліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезії. The adhesion properties of gluten-free fondants with the addition of surfactant have been investigated, and the influence of different materials on the adhesion indices have been found.Документ Рецептурний склад фонданів спеціального призначення(2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаДосліджено шляхи удосконалення рецептурного складу фонданів для хворих на целіакію. The ways to improve the fondant’s recipe composition for patients with celiac disease are investigated.Документ Шляхи підвищення харчової цінності гарячих солодких страв(2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаДосліджено перспективні способи підвищення харчової цінності фонданів у виробничих умовах закладів ресторанного господарства. Perspective innovative directions of increasing the nutritional value for fondants via production conditions of restaurant establishments are investigated.Документ Седиментаційна стійкість супів-пюре з використанням кулінарних напівфабрикатів(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Диба, Яна Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУ статті наведено результати досліджень впливу кулінарних напівфабрикатів для перших страв на седиментаційну стійкість супів-пюре. The article presents the results of research on the influence of cooking semifinished products for the first dishes on the sedimentation stability of mashed soup.Документ Седиментаційна стійкість супів-пюре з використанням кулінарного напівфабрикату для перших страв(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаВ статті наведено дослідження впливу кулінарного напівфабрикату для перших страв на седиментаційну стійкість супів-пюре. The article deals with the study of the influence of culinary semi-finished products on the sedimentation stability of mashed soup for the first courses.Документ Роль перших страв у здоров’ї та житті людини(2016) Василенко, Вікторія Сергіївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаВ статті розглянуто значення перших страв у житті та здоров'ї людини. The article considers the importance of the first dishes in the life and health of a person.Документ Рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв(2015) Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іллючок, Антон ЮрійовичВ статті обґрунтовано рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв. The article substantiates the recipe composition of the culinary semifinished product for puree-shaped first courses.Документ Перші страви як основа повноцінного харчування(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУ статті розглянуто роль перших страв у харчуванні та житті людини. The article considers the role of the first dishes in nutrition and human life.Документ Перспективи використання кулінарних напівфабрикатів у технології перших страв(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаВ статті розглянуто переваги використання кулінарних напівфабрикатів у технології перших страв. The article considers the advantages of using culinary semi-finished products in the technology of the first dishes.Документ Дослідження форм зв’язку води у кулінарних напівфабрикатах для перших страв(2017) Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Диба, Яна СергіївнаУ статті наведено дослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших страв, залежно від вмісту рецептурних складових. The article deals with the study of the forms of water connection in the culinary semifinished products for the first dishes, depending on the content of the formulation components.