Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
32 результатів
Результати пошуку
Документ Термічна стійкість соняшникової олії, збагаченої олією кмину(2020) Подобій, Олена Валеріївна; Житнецький, Ігор Володимирович; Ковальова, Світлана ОлександрівнаДокумент Інтелектуальна плівка з екстрактом столового буряка(2020) Майборода, Олена Іванівна; Ковальова, Світлана ОлександрівнаДокумент Використання беталаїнів в якості натуральних харчових барвників(2020) Майборода, Олена Іванівна; Ковальова, Світлана ОлександрівнаДокумент Оздоровче харчування як запорука активного довголіття(2021) Майборода, Олена Іванівна; Ковальова, Світлана ОлександрівнаДокумент Сало - корисний продукт у культурі харчування(2021) Ковальова, Світлана Олександрівна; Майборода, Олена ІванівнаДокумент Інновації у м'ясопереробній промисловості(2022) Майборода, Олена Іванівна; Ковальова, Світлана ОлександрівнаРинок м'ясопродуктів насичений пропозиціями подібними за ціною та якістю, що змушує виробників акцентувати увагу на випуску інноваційних продуктів. Навіть незначна іновація в будь якій області в кінцевому рахунку може кардинально відобразитись на продукті та додати йому переваг на споживчому ринку.Документ Трансформація хімічної освіти у онлайн-середовище(2022) Ковальова, Світлана Олександрівна; Майборода, Олена ІванівнаВимушена трансформація хімічної освіти у онлайн-середовище збагатила її інноваційними методами подачі матеріалів, сприяла розробці інтерактивних практикумів, розвитку дистанційної взаємодії викладачів і здобувачів. Сучасна хімічна освіта поєднує як традиційні методи навчання, так і нові технології, і все частіше викладається онлайн в університетах і коледжах багатьох країнах світу. Гнучкий підхід до повноцінного використання ресурсів і програм онлайн-середовшца одночасно з різноманітними методиками дистанційного навчання робить освітній процес насиченим та продуктивним. Розробка і впровадження нових методик та технологій навчання хімічним наукам у дистанційному режимі надалі залишаються актуальними.Документ Одержання ефірів сахарози жирних кислот (Е473) з рослинної олії(2020) Пашкевич, Максим Олегович; Ковальова, Світлана ОлександрівнаДокумент Дослідження хімічних перетворень у кукурудзяній олії під час термічної обробки(2020) Ковальова, Світлана Олександрівна; Петровська, Валерія ВолодимирівнаДокумент Методи оцінки якості цукрогліцеридів(2019) Коробка, Юлія Володимирівна; Подобій, Олена Валеріївна; Ковальова, Світлана Олександрівна