Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення енергії відновлення настоїв спиртових рослинної сировини(2021) Кузьмін, Олег Володимирович; Грушевська, Ірина Олегівна; Дериш, Андрій ДмитровичНаведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.Документ Інноваційні технології водно-спиртових настоїв у закладах ресторанного господарства(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Філіппова, Альона Юріївна; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна ОлегівнаНаведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.Документ Визначення антиоксидантної здатності водно-спиртових настоїв з рослинної сировини для технології ресторанної продукції(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Силка, Ірина Миколаївна; Березова, Ганна ОлександрівнаНаведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.Документ Інноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропів(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Златєва, Катерина ВіталіївнаДослідження антиокислювальної активності настоїв з рослинної сировини у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості.Study of the antioxidant activity of extracts from plant raw materials in the syrup technology for impregnation in the confectionery industry.Документ Застосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних страв(2018) Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі оцінено перспективність застосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних страв. In the paper, the perspectives of the use of infusions of vegetable raw materials in the techniques of preparation of sauces to meat dishes.Документ Антиоксидантна характеристика рослинних екстрактів як один з показників якості алкогольної продукції(2012) Олейніков, Марк Ігорович; Кузьмін, Олег ВолодимировичПриведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.Документ Оцінка антиокислювальних властивостей водно-спиртових екстрактів рослинної сировини(2011) Кузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Ірина АндріївнаПриведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The brought results over of experimental researches of anti oxidizing activity of aqueous-alcoholic extracts.Документ Окисно-відновні процеси у лікеро-горілчаній продукції(2011) Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Ловягін, Олександр; Ковальчук, Володимир ПетровичПриведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The brought results over of experimental researches of anti oxidizing activity of aqueous-alcoholic extracts.Документ Окисно-відновний потенціал як один з показників оцінки антиоксидантної здатності харчових продуктів(2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Білоусов, Дмитро Юрійович; Лівар, Ольга ВіталіївнаВивчення антиоксидантної здатності водно-спиртових настоїв з рослинної сировини. Study of the antioxidant ability of water-alcohol extracts from plant materials.Документ Оцінка перспективності використання водно-спиртових настоїв з рослинної сировини у харчовому виробництві(2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Грушевська, Ірина Олегівна; Білоусов, Дмитро ЮрійовичНа сьогодні широкий асортимент харчової продукції базується на використанні різноманітної рослинної сировини при виробництві напівфабрикатів - ароматні спирти, настої, спиртовані соки, морси тощо. Today, a wide range of food based on the use of various plant material in the production of semi - aromatic alcohols, infusions, spirited juices, fruit drinks and more.