Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Ягоди калини як перспективна сировина для виробництва продуктів з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин(2020) Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна ОлександрівнаУ статті доведено перспективність використання ягід калини у технології продуктів з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин.Документ Амінокислотний скор білків сирників «Різдвяні»(2021) Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Таранишина, Інна ЛеонідівнаУ статті наведено розрахунок амінокислотного скору білків сирників «Різдвяні».Документ Доцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні(2021) Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Чижевська, Надія АндріївнаУ статті наведено аналіз та оцінено перспективи розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні.Документ Дослідження впливу синтетичних барвників на пружність пісочного тіста(2020) Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна ОлександрівнаВ роботі наведено результати експериментальних досліджень при моделюванні впливу барвників на пружність тістової маси пісочного тіста.Документ Необхідність контролю якості блендів зернової кави(2019) Роман, Тетяна Олександрівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Іванченко, Михайло ГеоргійовичВ роботі доведено необхідність контролю якості блендів зернової кави.Документ Необхідність стимулювання розвитку англомовних освітніх програм у сфері обслуговування(2019) Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна ОлександрівнаУ роботі наведено критерії необхідності стимулювання розвитку англомовних програм для студентів, що навчаються на спеціальностях, пов’язаних зі сферою обслуговування. The paper presents the criteria for the need to stimulate the development of English-language programs for students enrolled in specialties related to the service sector.Документ Інноваційні аспекти в методиці викладання інженерних дисциплін(2019) Роман, Тетяна Олександрівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Іванченко, Михайло ГеоргійовичУ роботі доведено доцільність викладання інженерних дисциплін з застосуванням інноваційних методів. The work proves the expediency of teaching of engineering disciplines with the use of innovative methods.Документ Особливості застосування мінеральних і синтетичних харчових барвників(2019) Роман, Тетяна Олександрівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаВ роботі наведено особливості застосування синтетичних і мінеральних барвників при виробництві харчових продуктів. The paper presents the features of application of synthetic and mineral dyes in the production of foods.Документ Користь та безпека при споживанні культивованих шампіньйонів(2017) Роман, Тетяна Олександрівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаВ роботі досліджено користь при споживанні сушених шампіньйонів. In this work, the benefits of using dried mushrooms have been studied.Документ Дослідження теплоємності грибів печериць(2017) Роман, Тетяна ОлександрівнаВ роботі досліджено теплоємность грибів печериць. В работе исследованы теплоемкость грибов шампиньонов. In this work the heat capacity of mushrooms has been investigated.