Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 12
  • Ескіз
    Документ
    Використання екстрактів рослинної сировини у технології світлого пива
    (2023) Грицай, Євгеній Володимирович; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах розглянуто використання нетрадиційної рослинної сировини як альтернативи хмелю у пивоварінні.
  • Ескіз
    Документ
    Використання методу QFD для оцінювання взаємозв’язку побажань споживачів та технологічних вимог
    (2022) Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    У тезах проаналізовано використання методології QFD, що включає управління та планування для швидкого й ефективного визначення пріоритетів очікувань клієнтів, на підприємстві з виробництва кондитерських виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Оптимізація рецептурної композиції сухої компоненти рослинного напою за симплекс-методом
    (2020) Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Сироватко, Юлія Миколаївна
    У тезах розглянуто оптимізацію рецептурної композиції для рослинних аналогів молока з бобової та горіхової сировини за симплекс-методом.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування методики КАНО для визначення потреб споживачів у виробництві пісочного печива «Дамське намисто»
    (2022) Андреєва, Марина Дмитрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    У тезах досліджено задоволення потреб споживачів з використанням методики Кано.
  • Ескіз
    Документ
    Соняшникова олія збагачена пряно-ароматною сировиною
    (2024) Кущ, Людмила Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    У тезах розглянуто питання використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання біологічно цінних олій методом холодного пресування зі збереженням всього нутрієнтного потенціалу вихідної сировини. Запропонована технологія отримання рослинної олії, збагаченої біологічно активними речовинами червоного перцю, може бути рекомендована для впровадження у закладах ресторанного господарства
  • Ескіз
    Документ
    SWOT-аналіз як інструмент управління якості у виробництві маргаринової продукції
    (2023) Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Федорова, Аліна Павлівна
    У тезах розглянуто впровадження SWOT-аналізу як інструменту управління організацією для розроблення стратегії, спрямованої на збільшення конкурентоспроможності та досягнення успіху на ринку
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження терміну придатності хліба пшеничного із борошна 1-го сорту
    (2019) Веременко, Марія Михайлівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    Наведено результати дослідження змін органолептичних показників при зберіганні хліба із борошна пшеничного 1-го сорту впродовж 24…72 год. The results of the study of changes in organoleptic parameters during storage of bread from wheat flour of 1 st grade for 24-72 h are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Ідентифікація та виявлення фальсифікації соняшникової олії
    (2019) Михайленко, Олександра Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    Наведено аналіз методів виявлення якісної фальсифікації соняшникової олії. The analysis of methods of detection of high quality falsification of sunflower oil is given.
  • Ескіз
    Документ
    Використання харчових добавок у виробництві маргарину
    (2018) Лисенко, Тетяна Миколаївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    Розглянуто питання використання харчових добавок у виробництві маргарину. The questions of use of food additives in the production of margarine are considered.
  • Ескіз
    Документ
    Критерії ідентифікації рослинних олій
    (2018) Ващенко, Юлія Володимирівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    Наведено результати дослідження фізико-хімічних та органолептичних показників як критерії ідентифікації для рослинних олій. The results of the study of physico-chemical and organoleptic parameters as identification criteria for vegetable oils are presented.