Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 77
  • Ескіз
    Документ
    Використання порошку керобу у виробництві борошняних кондитерських виробів
    (2021) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах розглянуто використання порошку керобу у технологіях кондитерських виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Тренди інноваційного пакування кондитерських виробів
    (2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах досліджено інноваційні методи пакування кондитерських виробів для зменшення шкідливих відходів та забезпечення безпечності продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Переваги впровадження «smart packaging» для пакування харчової продукції
    (2024) Шаповал, Анна Вікторівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Сєрова, Ольга
    У тезах проаналізовано різні типи упаковки, їхні переваги та недоліки та вплив на терміни придатності продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Вирішення проблеми з питною водою в надзвичайних умовах
    (2023) Веремеенко, Владислав; Слободянюк, Юрій Миколайович; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах розглянуто втикористання анолітів нейтральних для знезараження води у надзвичайних умовах, в тому числі у воєнний час.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження хімічного складу порошку керобу різних сортів
    (2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах проаналізовано хімічний склад порошку керобу, що використовується у кондитерських виробах.
  • Ескіз
    Документ
    Важливість показника активності води при зберіганні кондитерських виробів з порошком керобу
    (2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах розглянуто актуальність дослідження активності води у кондитерських виробах з використанням порошку керобу з метою встановлення позитивного його впливу гігроскопічні властивості виробів, на сповільнення процесів черствіння, підвищення біологічної цінності та подовження терміну придатності до споживання.
  • Ескіз
    Документ
    Використання екстрактів рослинної сировини у технології світлого пива
    (2023) Грицай, Євгеній Володимирович; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах розглянуто використання нетрадиційної рослинної сировини як альтернативи хмелю у пивоварінні.
  • Ескіз
    Документ
    Дилема харчування та пошук шляхів її вирішення
    (2023) Божко, Анастасія Юріївна; Побрусило, Марина Володимирівна; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах розглянуто використання інгредієнтів з високими функціонально-технологічними властивостями у технологіях продукції підвищеної біологічної цінності для вирішення «дилеми харчування».
  • Ескіз
    Документ
    Біологічна стійкість квасу та способи її підвищення
    (2023) Чечуга, Анна Вікторівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах розглянуто перспективні способи підвищення біологічної стійкості квасу, зокрема з використанням природніх речовин з бактерицидною та антисептичною дією.
  • Ескіз
    Документ
    Використання методу QFD для оцінювання взаємозв’язку побажань споживачів та технологічних вимог
    (2022) Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    У тезах проаналізовано використання методології QFD, що включає управління та планування для швидкого й ефективного визначення пріоритетів очікувань клієнтів, на підприємстві з виробництва кондитерських виробів.