Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Інертний носій для сушіння харчових продуктів у віброкиплячому шарі(2017) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичРозглянуто шляхи інтенсифікації процесу сушіння у киплячому або віброкиплячому шарі з застосуванням бінарного шару інертних частинок, що складається із суміші частинок, які виготовляються з різних матеріалів. Ways of intensification of the drying process in a fluidized or vibrating fluidized bed using a binary layer of inert particles consisting of a mixture of particles made of different materials are considered.Документ Вибір розміру, форми та матеріалу інертних частинок при сушіння харчових продуктів у киплячому шарі(2014) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичВиробництво дрібнодисперсних сухих продуктів, таких як натуральні барвники, продукти харчування, корма та інше, з мінімальними витратами енергетичних ресурсів є одним із важливих завдань у харчовій промисловості. Production of fine dry products such as natural dyes, food, feed, etc., with minimal cost energy is one of the important tasks in the food industry.Документ Дослідження фізико-механічних властивостей пивних дріжджів(2007) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичДосліджено фізико-механічні властивості пивних дріжджів для визначення оптимальних параметрів сушіння. Investigated the physical and mechanical properties of brewer's yeast to determine the optimal parameters of drying.Документ Результати термічного аналізу дріжджів пивних(2006) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичПроведені термічні та кінетичні дослідження процесу сушіння пивних дріжджів. Conducted the thermal and kinetic research of drying of brewer's yeast.Документ Залишкові пивні дріжджі - перспектива використання(2005) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичНаведена перспектива використання сухих пивних дріжджів. Приведенная перспектива использования сухих пивных дрожжей. Present the prospect of using dried brewer's yeast.Документ Дослідження процесу зневоднення пивних дріжджів(2004) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичДосліджено напрямки процесу зневоднення пивних дріжджів. Directions of investigated dehydration process brewer's yeast.Документ Визначення впливу температури теплоносія на кінцеву вологість пивних дріжджів при сушінні в шарі інертного матеріалу(2011) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичВизначено залежність кінцевої температури теплоносія від параметрів процесу та її вплив на сушіння пивних дріжджів у вібропсевдозрідженому шарі інертного матеріалу. The dependence of the final coolant temperature on the parameters of the process and its effect on drying beer yeast in vibropsevdozridzhenomu layer of inert material.Документ Використання віртуальних лабораторних робіт в інженерній освіті(2013) Яровий, Володимир Леонідович; Якобчук, Роман ЛеонідовичНаведені перспективи використання віртуальних лабораторних робіт в інженерній освіті. Presented perspectives of using the virtual laboratory works in engineering education.Документ Передумови вибору матеріалу і форми інертних тіл для сушіння рідких продуктів(Яровий, В. Л. Передумови вибору матеріалу і форми інертних тіл для сушіння рідких продуктів / В. Л. Яровий, Р. Л. Якобчук // Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : всеукр. науково- практ. конф., 16-17 травня 2013р. : [тези] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Х. : ХДУХТ, 2013. – С. 123-124., 2013) Яровий, Володимир Леонідович; Якобчук, Роман ЛеонідовичНаведено передумови вибору форми і матеріалу інертних тіл при сушінні рідких продуктів в псевдозрідженому шарі. Shows prerequisites choice of form and material inert bodies during drying of liquid products in a fluidized bed.Документ Удосконалення конструкцій барабанних сушарок для сушіння сипких харчових продуктів(2011) Яровий, Володимир Леонідович; Якобчук, Роман ЛеонідовичЗапропонована конструкція барабанної сушарки, що дозволяє забезпечити високі якісні показники висушеного продукту та зменшити енерговитрати на процес сушіння. The design of drum drier, which allows for high quality dried product performance and reduce energy consumption for the drying process.