Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
28 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи розвитку вітчизняного виноробства(2023) Мукоїд, Роман Миколайович; Бабич, Ірина Михайлівна; Винокурова, ІннаВиноградарство і виноробство в Україні має багатовікову історію. Основномувиноградники зосереджені в Одеській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій таЗакарпатській областях. Географічно виділяється 6 основних виноробних регіонів України,15 макрозон (винних районів) і 58 мікрозон, хоча законодавчо ці зони не закріплені. Виноробна промисловість України представлена підприємствами первинного тавторинного виноробства. Основним видом сировини для виробництва вин є виноград. Окрім потужних винзаводів, які мають тисячі гектар власних виноградників,створюються малі виноробні господарства, які роблять свій внесок у розвиток культуриспоживання і виробництва вина в Україні, шляхом виробництва авторських вин, проведеннядегустацій своїх вин, так званих гастровинних турів та винних фестивалівДокумент Вибір локальних сортів винограду Закарпатського регіону для виробництва ігристих вин(2024) Хоменко, Єлєна Михайлівна; Бабич, Ірина МихайлівнаВ роботі були описані ігристі вина «CarpathianSekt». Унікальна назва, яку Шато Чизай відроджує для ігристих вин із Закарпаття. Вина створені за європейським методом Шарма-Мартінотті.Документ Про розвиток виноградарства та виноробства на Закарпатті(2024) Сидоренко, Валентин Олегович; Бутузов, Фiлiпп Андрiйович; Бабич, Ірина МихайлівнаМетою досліджень було наукове обгрунтування і удосконалення технології ігристих вин із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.Документ Використання вишні в технології плодово-ягідних вин(2024) Поліщук, Микола Максимович; Бабич, Ірина МихайлівнаПроаналізувавши стан плодово-ягідного виробництва в Україні, було охарактеризовано ключові етапи одержання сухого вишневого виноматеріалу.Документ Вплив рас дріжджів на якість шампанських вин(2021) Сергійчук, Ірина Андріївна; Бабич, Ірина Михайлівна; Василів, Володимир ПавловичДокумент Температурні режими при зборі і переробці винограду як регулятори якості столових білих вин(2021) Бабич, Ірина Михайлівна; Пилипенко, Олексій Юрійович; Деменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаДокумент Зниження споживання теплоенергоресурсів при виробництві пивного сусла(2020) Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина МихайлівнаДокумент Сорти винограду в українському Кагорі(2024) Мачужак, Марія Михайлівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Бондар, Микола ВасильовичМетою досліджень було наукове обґрунтування і удосконалення технології вин типу Кагор із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.Документ Низькотемпературні термоелектричні сушарки періодичної дії(2021) Фесюн, Сергій Володимирович; Потапський, Олександр Володимирович; Бабич, Ірина Михайлівна; Пилипенко, Олексій ЮрійовичВиконано аналітичний огляд літератури та патентний пошук. Розроблено принципові схеми та ескізні креслення низькотемпературної та багатозональної термоелектричних сушарок періодичної дії.Документ Eco-wine(2021) Pokhylenko, Anastasia; Forostiuk, Inna; Babich, IrinaEco-friendly products are gaining in popularity, and at present various claims are being used to attract the "green" consumer. In the food and beverage industry, many official and private stickers touting the purity of the food or beverage compete as a cue with the aim of attracting both core and peripheral green consumers. "Organic" is one of these claims. However, there is very little about organic wine consumers.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »