Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
51 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення системи управління якістю виробничої ланки ресторану(2024) Кузьменко, Ростислав Геннадійович; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлова, Ольга ВіталіївнаУ дослідженні представлено розроблення системи управління якістю виробничої ланки ресторану з акцентом на удосконалення операційних процесів і підвищення задоволення клієнтів в умовах високої конкуренціїДокумент Метод структурування функції якості на основі концепції «будинку якості» у закладах ресторанного господарства(2024) Фефелов, Денис Володимирович; Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Дударєв, Ігор МиколайовичУ дослідженні продемонстровано застосування концепції «будинку якості» у структуризації функції якості (QFD) як ефективного інструменту для підвищення якості обслуговування та задоволення потреб споживачів у закладах ресторанного господарстваДокумент Стратегія управління якістю у кафе(2024) Тимощук, Світлана Русланівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУ статті розглядається розробка та впровадження системи управління якістю (СУЯ) як стратегії забезпечення високого рівня якості продукції та послуг у кафе для підвищення конкурентоспроможності та розвитку бізнесуДокумент Концепція солодких страв зниженої калорійності(2024) Ятченко, Олександра Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Дударєв, Ігор МиколайовичУ статті розглядається концепція солодких страв зниженої калорійності як перспективний напрямок для закладів ресторанного господарства, спрямований на задоволення потреб споживачів у здоровому харчуванні шляхом заміни висококалорійних інгредієнтів на низькокалорійніДокумент Застосування кольорової ідентифікації у ресторанному бізнесі за принципами HACCP(2024) Тимощук, Світлана Русланівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Хареба, Олена ВасилівнаУ дослідженні розглянуто застосування кольорового кодування для підвищення харчової безпечності та мінімізації ризиків перехресного забруднення у закладах ресторанного господарства відповідно до принципів HACCPДокумент Визначення антиоксидантної здатності неїстівної частки гарбуза у технології холодної солодкої страви(2023) Кузьмін, Олег Володимирович; Омельченко, Марія Сергіївна; Хареба, Олена Василівна; Хареба, Володимир Васильович; Куц, Олександр ВолодимировичУ дослідженні розглянуто антиоксидантний потенціал неїстівної частки гарбуза (Cucurbita moschata, сорт "Доля") для створення сиропу-топінгу у технологіях холодних десертів, що пропонує інноваційний і стійкий підхід до використання побічних продуктів харчуванняДокумент Aroma marketing in the restaurant business(2023) Bulakh, Olena; Yavorska, Oksana; Kuzmin, OlegУ дослідженні розглядається роль арома-маркетингу у ресторанному бізнесі, акцентуючи на його потенціалі впливати на поведінку споживачів та зміцнювати позиціонування бренду через сенсорні стратегії ароматизаціїДокумент Соціальні мережі як механізм розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу(2021) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія ОлександрівнаУ тезах розглянуто використання соціальних мереж для розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу.Документ MIND-menu for restaurant business establishments(2024) Tsirulnikova, Vita; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Naser, DianaThe thesis deals with the recommendation for MIND-menu development for restaurant business establishments. MIND diet as a part of a healthy lifestyle strategy can lower the risk of neurological and cardiovascular diseases, improve health status and well-beingДокумент Економічна доцільність автоматизації та діджиталізації в ресторанному бізнесі(2024) Князь, Каріна Ігорівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаДля успішного ресторанного бізнесу в складних економічних умовах сьогодення необхідним є впровадження у виробничий процес засобів автоматизації та діджиталізації. Тому актуальним є дослідження економічної доцільності та переваг що отримає ресторанне підприємство від використання цих засобів