Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 14
  • Ескіз
    Документ
    Визначення енергії відновлення настоїв спиртових рослинної сировини
    (2021) Кузьмін, Олег Володимирович; Грушевська, Ірина Олегівна; Дериш, Андрій Дмитрович
    Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання чайної продукції у технології наливок
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Філіппова, Альона Юріївна
    Наведено результати експериментальних досліджень антиоксидантної активності водно-спиртових настоїв чайної продукції у технології наливок. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions of tea products in the technology of liqueurs.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання настоїв чаю у технології наливок
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Бережна, Тетяна Олегівна; Іскандарова, Ірина Романівна; Філіппова, Альона Юріївна
    Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв чаю у технології наливок. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions of tea in the technology of liqueurs.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології водно-спиртових настоїв у закладах ресторанного господарства
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Філіппова, Альона Юріївна; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна
    Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення антиоксидантної здатності водно-спиртових настоїв з рослинної сировини для технології ресторанної продукції
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Силка, Ірина Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна
    Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Фізико-хімічні методи оцінки антиоксидантних властивостей сировини, призначеної для виробництва оздоровчих харчових продуктів
    (2020) Стеценко, Наталія Олександрівна
    Проведений аналіз свідчить про те, що наразі існує великий арсенал різних методів визначення антиоксидантної активності рослинної сировини та продуктів її перероблення. При контролі якості продукції оздоровчого призначення варто використовувати фотометричні, люмінесцентні, флуоресцентні, електрохімічні методи досліджень. Запропонувати загальний універсальний метод для оцінки антиоксидантних властивостей досить складно, тому фахівці обирають конкретний метод дослідження залежно від поставленої мети та апаратурного оснащення лабораторій. The analysis shows that there is currently a large arsenal of different methods for determining the antioxidant activity of plant raw materials and products of its processing. When controlling the quality of health products should use photometric, fluorescent, fluorescent, electrochemical research methods. It is difficult to propose a general universal method for assessing the antioxidant properties, so experts choose a specific research method depending on the purpose and equipment of laboratories.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив заморожування на антиоксидантну активність ягід
    (2020) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    Об'єктами дослідження служили свіжі і свіжоморожені ягоди малини сорту Атлант, свіжі і свіжоморожені ягоди вишні сорту Володимирська, свіжі і свіжоморожені ягоди полуниці сорту Альбіон, свіжі і свіжоморожені плоди сливи сорту Угорка, свіжі і свіжоморожені ягоди чорної смородини сорту Титанія, свіжі і свіжоморожені ягоди червоної смородини сорту Ровада, свіжі і свіжоморожені ягоди горобини (аронії) чорноплідної, а також свіжоморожені ягоди чорниці, свіжоморожені ягоди журавлини, свіжоморожені ягоди брусниці, придбані в торговельній мережі. The objects of study were fresh and fresh-frozen berries raspberries of the Atlant variety, fresh and fresh-frozen berries of a cherry of the Vladimir grade, fresh and fresh-frozen berries of a strawberry of the Albion grade, fresh and fresh-frozen fruits of a plum of a grade Cucumber, fresh and fresh-frozen berries of black currant of the Titania grade, fresh and fresh-frozen Rovada red currant berries, fresh and fresh-frozen rowan berries (chokeberry) chokeberry, as well as fresh blueberries, fresh frozen cranberries, fresh-frozen berries of a cowberry bought in a trade network.
  • Ескіз
    Документ
    Антиоксидантная активность водно-спиртовых экстрактов растительного сырья Украины
    (2013) Оносова, Ирина Андреевна; Кузьмин, Олег Владимирович; Рачинская, Зоя Петровна
    Приведены результаты экспериментальных исследований антиокислительной активности водно спиртовых настоев. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Антиоксидантна характеристика рослинних екстрактів як один з показників якості алкогольної продукції
    (2012) Олейніков, Марк Ігорович; Кузьмін, Олег Володимирович
    Приведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка антиокислювальних властивостей водно-спиртових екстрактів рослинної сировини
    (2011) Кузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Ірина Андріївна
    Приведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The brought results over of experimental researches of anti oxidizing activity of aqueous-alcoholic extracts.