Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 13
  • Ескіз
    Документ
    Використання комплексних добавок у технології горілок
    (2023) Сіденко, Іван Олегович; Безрода, Юлія Олегівна; Олійник, Світлана Іванівна
    Проведено аналіз асортименту горілок та горілок особливих. Визначено інгредієнти та добавки, які використовують у купажах та їх вплив на показники якості горілок і горілок особливих
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження адсорбційних властивостей шунгіту в очистці води для напоїв
    (2024) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна
    Досліджено використання різних видів шунгіту при фільтруванні води. Показано, що для збільшення асорбційної активності матеріалу, зменшення витрат промивної води при підготовці води, найбільш ефективним є спосіб попередньої підготовки води шунгітом, активованим та обробленим парою
  • Ескіз
    Документ
    Механічне очищення води за допомогою кокосового активованого вугілля
    (2024) Карпенко, Олександр Олегович; Самченко, Ірина Олександрівна; Олійник, Світлана Іванівна; Карпович, Інна Віталіївна
    Досліджено використання кокосового активного вугілля та показано його ефективність для досягнення покращання показників якості підготовленої води
  • Ескіз
    Документ
    Основні стадії кондиціювання води у технології лікеро-горілчаного виробництва
    (2024) Ядикін, Олексій Сергійович; Бризгалова, Надія Іванівна; Палійчук, Захарій Вадимович; Олійник, Світлана Іванівна
    Виявлено актуальність кондиціювання води у лікеро-горілчаному виробництві. Визначено основні етапи кондиціювання води. Встановлено переваги багатокомпонентних схем водопідготовки
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікування приготування купажу лікеро-горілчаного напою
    (2024) Небеська, Вaлерія Aнaтοліївнa; Головенько, Анжеліка Володимирівна; Олійник, Світлана Іванівна
    Проведено аналіз способів приготування лікеро-горілчаних напоїв. Визначено переваги та недоліки періодичного та неперервного способів купажування
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні способи оброблення водно-спиртових сумішей у технології горілок
    (2024) Олійник, Світлана Іванівна
    Проведено аналіз способів оброблення водно-спиртових сумішей у виробництві горілок. Наведено основні типи активного вугілля, що використовують у технології горілок, надано характеристику їх недоліків
  • Ескіз
    Документ
    Лікеро-горілчані напої на основі плодово-ягідної сировини
    (2022) Острик, Олександр Миколайович; Тимченко, Роман Геннадійович; Олійник, Світлана Іванівна
    Останнім часом у виробництві алкогольної продукції є тенденція удосконалення технології з розробленням функціональних лікеро-горілчаних напоїв на основі рослинної і плодово-ягідної сировини із забезпеченням високого вмісту біологічно-активних компонентів. Визначено у підібраній рослинній сировині вміст фенольних речовин, катехінів, антоцианів, флавоноїдів, органічних кислот, дубильних речовин, пектинових речовин, вітамінів С та Р. Встановлено, що готовий напій має високий вміст біологічно-активних речовин та володіє антиоксидантними властивостями
  • Ескіз
    Документ
    Фільтрування та стабілізація лікеро-горілчаних напоїв
    (2022) Острик, Олександр Миколайович; Кучеренко, Валентин Олександрович; Олійник, Світлана Іванівна
    Наведено переваги та недоліки способів фільтрування лікеро-горілчаних напоїв за допомогою фільтр-пресів та патронних фільтруючих елементів різних типів
  • Ескіз
    Документ
    Використання напівфабрикатів із волоського горіха у технології лікеро-горілчаних напоїв
    (2022) Острик, Олександр Миколайович; Кучеренко, Валентин Олександрович; Олійник, Світлана Іванівна
    Ринок напоїв України свідчить про недостатній асортимент та обмежений обсяг виготовлення лікеро-горілчаної продукції на основі натуральної сировини. На світовому ринку виробляють алкогольний напій - лікер ночін (горіховий лікер). Правильний вибір способу та умов приготування настоїв спиртових із використанням сировини волоського горіху дає змогу отримати стабільні та стійкі напівфабрикати для виробництва лікеро-горілчаних напоїв
  • Ескіз
    Документ
    Оцінювання якості віскі
    (2023) Дороніна, Марта Сергіївна; Олійник, Світлана Іванівна
    Проведено аналіз способів оцінювання віскі. Методи газової та іонної хроматографії є ефективними під час оцінювання якості віскі. Їх застосування дає змогу встановлювати причини утворення помутнінь та осадів у готовій продукції