Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
45 результатів
Результати пошуку
Документ Development of the combinations of spices for the ayurvedic dishes(2019) Frolova, Natalia; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Korablova , OlgaДокумент Масала – чарівні суміші аюрведи(2021) Савіцька, Анастасія Олегівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Аюрведичні властивості прянощів – сатва, раджас, тамас дії(2023) Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бобін, Микита Андрійович; Ворона, Юлія ВалеріївнаДокумент Обґрунтування використання прянощів у технології масла ГХІ(2022) Силка, Ірина Миколаївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Фролова, Наталія ЕпінетівнаДокумент Розробка технології чайних напоїв відповідно до приписів аюрведичної кулінарії(2022) Фролова, Наталія Епінетівна; Польова, Ольга А.Документ Использование пряностей в технологии хлеба(2021) Грищенко, Анна Николаевна; Грабовский, Владислав Дмитриевич; Ещенко, Никита АлександровичПроведен анализ содержания пряностей в рецептурах хлебобулочных изделий. Представлены результаты исследования во-зможности использования кориандра молотого и базилика сушеного в рецептуре булочных изделий с добавленим пюре тыквы.Документ Розробка композицій прянощів для аюрведичних солодощів(2019) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Дослідження проблем, які впливають на виявлення фальсифікованої харчової продукції(2023) Корнілова, Аліна Сергіївна; Рубанка, Катерина Володимирівна; Крижановський, Станіслав ЙосиповичВ роботі представлені основні проблеми пов’язані з фальсифікацією прянощів, які можуть виникнути на етапі виробництва та/або постачання. Основними викликами є: – відсутність керівних принципів та законодавства в цьому питанні; – відсутність загально визначених термінів; – складність в отриманні еталонних моделей; – відсутність сертифікованого довідкового матеріалу; – відсутність валідованого хемометричного програмного забезпечення.Документ Кава з прянощами: огляд(2024) Самойлік, Олександр Ігорович; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаВ роботі запропоновано виробництво напівфабрикату з прянощами, який вносять в ємність (резервуар) для молока в кавових машинах. Таким чином, відбувається його підігрівання, спінення та подача в чашку кави. Доведено, що виробництво напівфабрикату з прянощами призначеного для кавових машин відкриває нові перспективи для гастрономічних вражень, що може призвести до збільшення попиту на кавові продукти.Документ Використання прянощів при виробництві снеків з кабачків(2024) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Вовк, Софія ВасилівнаРозглянуто можливості використання натуральних барвників та ароматизаторів у вигляді прянощів при виробництві снеків з кабачків. Підібрані композиції прянощів та розроблені рецептури для отримання солодких, солоних та гострих снеків.