Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 45
  • Ескіз
    Документ
    Development of the combinations of spices for the ayurvedic dishes
    (2019) Frolova, Natalia; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Korablova , Olga
  • Ескіз
    Документ
    Масала – чарівні суміші аюрведи
    (2021) Савіцька, Анастасія Олегівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
  • Ескіз
    Документ
    Аюрведичні властивості прянощів – сатва, раджас, тамас дії
    (2023) Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бобін, Микита Андрійович; Ворона, Юлія Валеріївна
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування використання прянощів у технології масла ГХІ
    (2022) Силка, Ірина Миколаївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна
  • Ескіз
    Документ
    Розробка технології чайних напоїв відповідно до приписів аюрведичної кулінарії
    (2022) Фролова, Наталія Епінетівна; Польова, Ольга А.
  • Ескіз
    Документ
    Использование пряностей в технологии хлеба
    (2021) Грищенко, Анна Николаевна; Грабовский, Владислав Дмитриевич; Ещенко, Никита Александрович
    Проведен анализ содержания пряностей в рецептурах хлебобулочных изделий. Представлены результаты исследования во-зможности использования кориандра молотого и базилика сушеного в рецептуре булочных изделий с добавленим пюре тыквы.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка композицій прянощів для аюрведичних солодощів
    (2019) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження проблем, які впливають на виявлення фальсифікованої харчової продукції
    (2023) Корнілова, Аліна Сергіївна; Рубанка, Катерина Володимирівна; Крижановський, Станіслав Йосипович
    В роботі представлені основні проблеми пов’язані з фальсифікацією прянощів, які можуть виникнути на етапі виробництва та/або постачання. Основними викликами є: – відсутність керівних принципів та законодавства в цьому питанні; – відсутність загально визначених термінів; – складність в отриманні еталонних моделей; – відсутність сертифікованого довідкового матеріалу; – відсутність валідованого хемометричного програмного забезпечення.
  • Ескіз
    Документ
    Кава з прянощами: огляд
    (2024) Самойлік, Олександр Ігорович; Рубанка, Катерина Володимирівна
    В роботі запропоновано виробництво напівфабрикату з прянощами, який вносять в ємність (резервуар) для молока в кавових машинах. Таким чином, відбувається його підігрівання, спінення та подача в чашку кави. Доведено, що виробництво напівфабрикату з прянощами призначеного для кавових машин відкриває нові перспективи для гастрономічних вражень, що може призвести до збільшення попиту на кавові продукти.
  • Ескіз
    Документ
    Використання прянощів при виробництві снеків з кабачків
    (2024) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Вовк, Софія Василівна
    Розглянуто можливості використання натуральних барвників та ароматизаторів у вигляді прянощів при виробництві снеків з кабачків. Підібрані композиції прянощів та розроблені рецептури для отримання солодких, солоних та гострих снеків.