Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Внутрішній аудит, як важлива складова ефективного функціонування системи НАССР при виробництві печива цукрового(2018) Сидор, Василь Михайлович; Панченко, Оксана Юріївна; Луговська, Оксана АндріївнаДокумент Development of HACCP system for production of natural dry red wine(2016) Usatyuk, Svitlana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Klymash, NataliiaThe development of the HACCP system for the production of natural dry red wine is considered.Документ Визначення ризиків при виробництві молочних консервів(2017) Слободян, Ольга Петрівна; Безушко, Олеся ВасилівнаНа підприємствах молочної галузі при виробництві молочних консервів, аналізуючи небезпечні чинники, встановлюють їх перелік і можливу шкоду для споживача. At the enterprises of the dairy industry in the production of canned milk, analyzing the dangerous factors, establish their list and possible damage to the consumer.Документ Improvement of food safety control system in Ukraine(2016) Ohlashennyy, Yuriy; Sliva, Yulia; Popova, InnaIn Ukraine, September 20, 2015 came into force Law of Ukraine of 07.22.2014 p. Number 1602-VII «On basic principles and requirements for safety and quality of food». The aim of developing the bill and the adoption of the Law № 1602 Ukraine was the harmonization of legislation with EU legislation in the field of food safety, ensure a high level of protection of human health and consumer interests and create transparent conditions for economic activities.Документ Небезпека застосування нітритів натрію та калію для виробництва м’ясних продуктів(2016) Мазур, Лариса Михайлівна; Майборода, Олена Іванівна; Гайдук, Юлія МиколаївнаПри виробництві м’ясних продуктів широко застосовуються в якості консервантів нітрити натрію і калію. Ці добавки пригнічують розмноження деяких видів бактерій, істотно покращують товарні якості продукту, проте виявляють токсичну дію на організм людини. Використання нітритів у харчовій промисловості необхідно скорочувати. Sodium and potassium nitrite are used as preservatives in the production of meat products. These supplements inhibit reproduction of some species of bacteria, greatly improve product quality of the product, but have toxic effects on the human body. The use of nitrites in the production of food should be reduced.Документ Адаптація вітчизняного законодавства з європейським у сфері якості та безпеки харчових продуктів(2016) Кеда, Анжела Сергіївна; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Karpovets, Petro; Григор'єва, Любов Іванівна; Grigorieva, LyubovПитання безпеки харчових продуктів є актуальним для всіх країн світу. Безпечність харчових продуктів є одним з основним факторів збереження здоров’я та благополуччя населення. The issue of food safety is important for all countries. Food safety is a major factor in maintaining the health and well-being of the population.Документ Biotechnology and food safety(2016) Martynuk, Anton; Lukianets, HalynaДокумент Food safety management(2014) Gevlich, YanaRegulatory bodies have swung into action with stricter regulations and harsher penalties for non-compliance, while consumers have become more aware and vigilant about signs of unsafe food. Регулюючі органи вже приступив до дій з більш жорсткі правила і суворі покарання за недотримання, в той час як споживачі стали більш обізнаними і пильними про ознаки неякісного продовольства. Регулирующие органы уже приступило к действиям с более жесткие правила и суровые наказания за несоблюдение, в то время как потребители стали более осведомленными и бдительными о признаках некачественного продовольствия.Документ Epidemio-surveillance of food-borne diseases and food safety(2015) Boyko, Anna; Ishchenko, Vera; Bylyna, AlexandrДокумент Впровадження системи управління безпекою харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості(2014) Кучеренко, Ольга Петрівна; Струнін, Віктор ВолодимировичВпровадження міжнародної систем безпеки харчових продуктів часто розглядається як необхідний крок у розвитку сільськогосподарського сектора і харчової промисловості. Системи управління безпекою харчових продуктів на основі аналізу ризиків і критичних контрольних точок (АРККТ), відкривають нові міжнародні ринки з високою доданою вартістю на продовольчу продукцію, а також підвищення ефективності внутрішніх ринків. Implementation of international food safety systems is often seen as a necessary step in the development of agriculture and food industry. Management systems of food safety based on Hazard Analysis and Critical Control Point (ARKKT) open new international markets with high value added food products and increase the efficiency of domestic markets.