Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Роль дріжджів у виробництві пива(2020) Кошова, Валентина Миколаївна; Козловська, Наталія Ярославівна; Пархоменко, Анастасія МихайлівнаДокумент Підвищення використання соєвих продуктів завдяки біопрепарату з пивних дріжджів(2002) Борисенко, Олена Вікторівна; Карнаушенко, О. Л.; Махинько, Валерій Миколайович; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаВсебічному використанню продуктів переробки сої заважають наявні у ній антиаліментарні речовини (інгібітори трипсину, галактани тощо). З метою розщеплення галактанів (стахіоза, рафіноза), які не засвоюються організмом людини, до легкозасвоюваних цукрів запропоновано використовувати універсальний біопрепарат, що виробляється з пивних дріжджів. The comprehensive use of soybean processing products is hindered by the antialimentary substances present in it (trypsin inhibitors, galactans, etc.). In order to break down galactans (stachyosis, raffinose), which are not absorbed by the human body, into digestible sugars, it is proposed to use a universal biological product obtained from brewer's yeast.Документ Дослідження пивних дріжджів з метою інтенсифікації процесу бродіння сусла(2002) Вахрушева, Тетяна Іванівна; Варава, Віктор Констянтинович; Мелетьєв, Анатолій ЄвгеновичПідбір і застосування рас пивних дріжджів, які забезпечують скорочення тривалості процесів бродіння та отримання пива високої якості, є одним із способів інтенсифікації пивоварного виробництва. Selection and use of brewer's yeast races, providing reduction in the duration of fermentation processes and obtaining high-quality beer is one of the ways to intensify the brewing industry.Документ Дослідження фізико-механічних властивостей пивних дріжджів(2007) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичДосліджено фізико-механічні властивості пивних дріжджів для визначення оптимальних параметрів сушіння. Investigated the physical and mechanical properties of brewer's yeast to determine the optimal parameters of drying.Документ Результати термічного аналізу дріжджів пивних(2006) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичПроведені термічні та кінетичні дослідження процесу сушіння пивних дріжджів. Conducted the thermal and kinetic research of drying of brewer's yeast.Документ Залишкові пивні дріжджі - перспектива використання(2005) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичНаведена перспектива використання сухих пивних дріжджів. Приведенная перспектива использования сухих пивных дрожжей. Present the prospect of using dried brewer's yeast.Документ Дослідження процесу зневоднення пивних дріжджів(2004) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичДосліджено напрямки процесу зневоднення пивних дріжджів. Directions of investigated dehydration process brewer's yeast.Документ Визначення впливу температури теплоносія на кінцеву вологість пивних дріжджів при сушінні в шарі інертного матеріалу(2011) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичВизначено залежність кінцевої температури теплоносія від параметрів процесу та її вплив на сушіння пивних дріжджів у вібропсевдозрідженому шарі інертного матеріалу. The dependence of the final coolant temperature on the parameters of the process and its effect on drying beer yeast in vibropsevdozridzhenomu layer of inert material.Документ Визначення впливу температури теплоносія на кінцеву вологість пивних дріжджів при сушінні в шарі інертного матеріалу(2011) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичВизначено залежність кінцевої температури теплоносія від параметрів процесу та її вплив на сушіння пивних дріжджів у вібропсевдозрідженому шарі інертного матеріалу. The dependence of the final coolant temperature on the parameters of the process and its effect on drying beer yeast in vibropsevdozridzhenomu layer of inert material.Документ Характер циркуляції інертного матеріалу у вібропсевдозрідженому шарі при сушінні пивних дріжджів(2012) Яровий, Володимир Леонідович; Якобчук, Роман ЛеонідовичНаведено вплив режимів вібрації, характеру руху теплоносія та конфігураціі робочої камери на циркуляції інертного матеріалу у вібропсевдозрідженому шарі при сушінні пивних дріжджів. An impact vibration modes, character movement and configuration coolant chamber for circulation of inert material in vibropsevdozridzhenomu layer drying brewer's yeast.