Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 51
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення системи управління якістю виробничої ланки ресторану
    (2024) Кузьменко, Ростислав Геннадійович; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлова, Ольга Віталіївна
    У дослідженні представлено розроблення системи управління якістю виробничої ланки ресторану з акцентом на удосконалення операційних процесів і підвищення задоволення клієнтів в умовах високої конкуренції
  • Ескіз
    Документ
    Метод структурування функції якості на основі концепції «будинку якості» у закладах ресторанного господарства
    (2024) Фефелов, Денис Володимирович; Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Дударєв, Ігор Миколайович
    У дослідженні продемонстровано застосування концепції «будинку якості» у структуризації функції якості (QFD) як ефективного інструменту для підвищення якості обслуговування та задоволення потреб споживачів у закладах ресторанного господарства
  • Ескіз
    Документ
    Стратегія управління якістю у кафе
    (2024) Тимощук, Світлана Русланівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    У статті розглядається розробка та впровадження системи управління якістю (СУЯ) як стратегії забезпечення високого рівня якості продукції та послуг у кафе для підвищення конкурентоспроможності та розвитку бізнесу
  • Ескіз
    Документ
    Концепція солодких страв зниженої калорійності
    (2024) Ятченко, Олександра Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Дударєв, Ігор Миколайович
    У статті розглядається концепція солодких страв зниженої калорійності як перспективний напрямок для закладів ресторанного господарства, спрямований на задоволення потреб споживачів у здоровому харчуванні шляхом заміни висококалорійних інгредієнтів на низькокалорійні
  • Ескіз
    Документ
    Застосування кольорової ідентифікації у ресторанному бізнесі за принципами HACCP
    (2024) Тимощук, Світлана Русланівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Хареба, Олена Василівна
    У дослідженні розглянуто застосування кольорового кодування для підвищення харчової безпечності та мінімізації ризиків перехресного забруднення у закладах ресторанного господарства відповідно до принципів HACCP
  • Ескіз
    Документ
    Визначення антиоксидантної здатності неїстівної частки гарбуза у технології холодної солодкої страви
    (2023) Кузьмін, Олег Володимирович; Омельченко, Марія Сергіївна; Хареба, Олена Василівна; Хареба, Володимир Васильович; Куц, Олександр Володимирович
    У дослідженні розглянуто антиоксидантний потенціал неїстівної частки гарбуза (Cucurbita moschata, сорт "Доля") для створення сиропу-топінгу у технологіях холодних десертів, що пропонує інноваційний і стійкий підхід до використання побічних продуктів харчування
  • Ескіз
    Документ
    Aroma marketing in the restaurant business
    (2023) Bulakh, Olena; Yavorska, Oksana; Kuzmin, Oleg
    У дослідженні розглядається роль арома-маркетингу у ресторанному бізнесі, акцентуючи на його потенціалі впливати на поведінку споживачів та зміцнювати позиціонування бренду через сенсорні стратегії ароматизації
  • Ескіз
    Документ
    Соціальні мережі як механізм розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу
    (2021) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія Олександрівна
    У тезах розглянуто використання соціальних мереж для розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу.
  • Ескіз
    Документ
    MIND-menu for restaurant business establishments
    (2024) Tsirulnikova, Vita; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Naser, Diana
    The thesis deals with the recommendation for MIND-menu development for restaurant business establishments. MIND diet as a part of a healthy lifestyle strategy can lower the risk of neurological and cardiovascular diseases, improve health status and well-being
  • Ескіз
    Документ
    Економічна доцільність автоматизації та діджиталізації в ресторанному бізнесі
    (2024) Князь, Каріна Ігорівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Для успішного ресторанного бізнесу в складних економічних умовах сьогодення необхідним є впровадження у виробничий процес засобів автоматизації та діджиталізації. Тому актуальним є дослідження економічної доцільності та переваг що отримає ресторанне підприємство від використання цих засобів